Цієї весни обирай сенси з новими спідничками byMe

Для кожної з нас весна відчувається по-різному. Та є щось спільне в очікуванні й захопленні першими променями сонця, теплом, співом пташок і легкістю навколо. У цій спільності з весною неодмінно асоціюються ніжні й легкі речі, як-от спідниці жіночі. У новій весняній колекції byMe втілили кілька різних дизайнів, як завжди об’єднаних цінними сенсами важливої історії. 

 спіднички жіночі  Баймі

 

Які спіднички жіночі створили цієї весни?

 

Цієї весни спіднички жіночі стали частиною колекції «Березіль». Ми, український бренд byMe, обрали розповісти історію сміливої творчости. Театр «Березіль» був заснований режисером Лесем Курбасом і працював у часи розстріляного відродження. Його метою завжди було перенести на українську сцену європейське мистецтво. Над цим разом із засновником працювали актори, художник Вадим Меллер і драматург Микола Куліш. Про це мистецтво й цю співпрацю розкажуть жіночі спідниці з колекції «Березіль»

 жіночі спідниці з колекції «Березіль» byMe

Про це мистецтво й цю співпрацю розкажуть жіночі спідниці з колекції «Березіль». 

тезаЖіноча спідниця довжини міні двох барв: блакитної й бежевої. Її силует уже класичний для byMe. Її барви натхненні весною. А сама спідниця міні — виставою «Народний Малахій». Це перша спільна харківська вистава Леся Курбаса й Миколи Куліша. І саме вона відкриває золотий фонд вистав «Березолю»: три з п’яти були поставлені саме на твори Куліша. Позаду на поясі спідниці вишили частинку декорацій до вистави — квіточки. 
тезаСпідниці міні з двох частин. Сама форма цієї спідниці натхненна модерністю театру: одна частина спідниці прямого крою, а інша — плісе. Купити мініспідницю зможеш трьох барв: чорної, бежевої й сірої. Усі спідниці створені в захопленні виставою «Алло на хвилі 477!», а саме — ескізами Вадима Меллера до неї. На чорній спідниці вишили жовту машинку з декорацій, а на двох інших залишили персонажки з вистави в цікавому костюмі. 
тезаСатинова спідниця. Створили її довжини максі. Купити жіночу спідницю ніжну й натхненну весною зможеш двох барв: золотисто-коричневої й блакитної. Легка, на перший погляд, спідниця ділиться цінним. На її поясі зобразили персонажку з вистави «Газ». Це режисерська вистава-утопія Леся Курбаса, де той рефлексую на тему революції й індустріалізації. Крім того, вистава відома неперевершеною сценографією Вадима Меллера. На задум Леся Курбаса художник із колес і заліза створив машину для перетворення людини три метри заввишки. 

У ™ byMe ми прагнемо створювати речі для будь-якого настрою чи події, що водночас діляться цінним. Цієї весни купити жіночу спідницю з колекції «Березіль» — підтримати це прагнення. 

Як спідниці жіночі купити й з чим носити?

Далі хочемо поділитися кількома ідеями, з чим носити спідниці жіночі. Купити їх пропонуємо разом із: хвилястою блузою, лонгслівами-сіточками, лонгслівом зі спущеними плечима й лонгслівом на одне плече. Доповнити образи зможеш також весняними балетками, мюлями, кедами чи туфлями. Купити жіночу спідницю, що до душі, зможеш: на byme.ua чи в шоурумі бренду за адресою Хрещатик, 46.