Топи, що допоможуть доповнити Твій щоденний образ

База для зручних і легких весняних образів - топи жіночі. Це саме та річ, якою можна врятувати сухий і нецікавий образ. Навіть якщо це базовий топ, неяскравий і без принтів. Короткий жіночий топик підкреслить лінію талії, кроп-топ із довгим рукавом зігріє ввечері, а футболка кроп-топ пасуватиме до офісного й розслабленого образів водночас. Топики жіночі популярні тому, що й популярні джинси й брюки з високою лінією талії. Високі прямі джинси чи брюки банани з кроп-топом - те поєднання, яке складно чимось зіпсувати. Та цим воно й небезпечне: такі образи стають звичними й менш цікавими. Тому в образи з базовими топами варто додати акцентні аксесуари або взуття; або ж урізноманітнити образ топом насиченого кольору - це і буде акцент. Для топів byMe обираємо м’яку до тіла тканину, яка не парить і в якій комфортно бути цілий день. Звертаємо увагу на шви й не використовуємо жорстких або неприємних для тіла елементів.

Топи byMe - не тільки про базовість

Кроп-топbyMe - для весняного повітряного образу з накинутою на плечі сорочкою, яскравими босоніжками й зручними джинсами прямого крою, для пляжного образу із шортами й для ділового з жакетом і брюками палацо. Чорний кроп-топ стане основою для образу будь-якого стилю й настрою, а яскравий - його особливістю й акцентом. Маємо 2 варіанти топів для твоєї весни і літа: майка жіноча з віскози й кроп-топ у рубчик. Блакитний, молочний, чорний - кольори топів із віскози. Вони пасуватимуть для офісних образів - легкі й приємні до тіла, базових відтінків, без принтів і вишивок, можна регулювати довжину бретелей. Кроп-топи ж є і базових, і яскравих кольорів. Тут іще більший вибір, як їх комбінувати в образах.

купити топ жіночий жіночий кроп топ

Топи насичених кольорів - ідеальні для теплого періоду. Вони пасують до насичених весняних кольорів і додають теплого настрою. Підібрати свій розмір, вибрати колір і купити топ можна тут, на сайті byme.ua. А якщо шукаєш, де можна приміряти й купити кроп-топ в Україні, завітай до нас у шоурум у Києві - без усмішки й весняного настрою не відпустимо. Одяг від виробника byMe – для тих, хто цінує свій комфорт, поважає вибір інших і дбає про свій дім.

Із чим поєднувати топи byMe?

™ byMe - місце для тебе, якщо хочеш спробувати себе в нових стилях і водночас залишатися собою, не втрачати самобутність - а підкреслювати її. Саме тому в byMe можна сміливо обирати те, чого не носила раніше або з чим боялася створювати образи. Кожну колекцію створюємо так, що з її речей можна скласти цілісні образи - від базових брюк до мікросумочки. Створюй різні образи, приміряй і обирай те, у чому відчуваєш себе впевнено й комфортно. Спробуй поєднати кроп-топ із костюмом із короткого жакета й брюк палацо або бананів на вибір. Із топом базового кольору вийде стриманий і стильний образ для ділової зустрічі чи робочого дня в офісі. Більш розслаблений варіант – оверсайз-жакет із широкими плечима, класичні джинси прямого крою з високою лінією поясу і яскравий кроп-топ. Увиразнити і діловий, і щоденний образ можна акцентними сумочкою або взуттям. А з топами з віскози можна створити легкий образ для прогулянки набережною чи для теплого літнього вечора. Одягай до нього спідницю з вирізом або шорти бермуди, додавай зручні босоніжки, яскраву хустинку або сумочку – і образ готовий. byMe – бренд одягу, де не треба вибирати між виглядом і комфортом, щоб підкреслити свою унікальність. Якщо твоя мета купити топик жіночий від виробника одягу в Україні – чекаємо твоє замовлення, запитання й пропозиції. Обирай сміливо!