Ти закохаєшся в нові моделі жіночого одягу

Одяг жіночий від byMe – про мить щирості. Це мить, відома нам із дитинства – про свіжоспечений бабусин хліб, прохолодні літні ранки й крадені в сусідів абрикоси. Ми створили колекцію для твоїх щирих спогадів. Аби ти збирала нові – такі ж щирі й потрібні. Мріємо, аби наші речі допомогли їх створити. Для нас гарний жіночий одяг – це одяг, у якому почуваєшся собою. Тому гарний одяг для жінок прикрашає настрій і підкреслює особливості кожної. Так і речі з нової колекції. Створені, аби підкреслювати, а не змінювати. Щирість – в усьому. Аби подивитися всі нові речі й купити стильний жіночий одяг, обирай у меню потрібний розділ і дивися доступні речі.

купити стильний жіночий одяг by me

 

Одяг для жінок – як символ твоєї позиції

 

Створюючи літню колекцію, ми мріяли, аби цей одяг для жінок став винятковим у твоєму гардеробі й серці. Кожна річ покликана закохувати в українське. Так ти можеш знайомити світ з українською культурою, цінностями й традиціями – хочемо, аби світ знав, за що ми боремося. А ще – аби ми й собі це нагадали. Тому наша мета – аби кожна власниця речей byMe розділяла з нами місію закохувати в українське натхненно й щодня.

Літня колекція закохує в барвність і сенси орнаментів. Більшість орнаментів у колекції – із килимів Поділля. Вони нам видалися ідеальними для настрою нашого літа. Подільські орнаменти – яскраві, кольорові, насичені й детальні. А ще в колекції одяг купити можна з особливими орнаментами коника з підризника XVIII століття й жінки з рушника 1886 року. Це повторювані фрагменти на різних речах, аби можна було їх поєднувати в один образ і підкреслювати його значення.

Кожна нова колекція має нові сенси. Так ми продовжуємо створювати речі для ідейних колекцій. Зараз жіночий одяг купити можна з принтом або вишивкою волошки донецької – це рослина з Червоної книги України. Так ми прагнемо нагадати берегти й цінувати те, що маємо. Це колекція з різними рослинами, що зникають.

гарний жіночий одяг баймі

Або ж речі з нашими улюбленими для подорожей місцями. Серед них – Говерла й Санжійка. Ці речі покликані надихнути відвідати улюблені чи недосліджені місця.

Обираючи річ, ти обираєш ділитися важливими сенсами. Обирай серцем.

 

Де купити жіночий одяг від byMe?

 

Поміряти й купити жіночий одяг від byMe можна в нашому просторі в Києві. Адреса шоуруму – вулиця Хрещатик, 46. Заходь, аби познайомитися з новинками й поміряти вподобані речі. Допоможемо зібрати твої улюблені образи й не залишимо без сонячного настрою.
Або ж можеш жіночий одяг купити онлайн – одразу тут, на byme.ua. Переходь на потрібний розділ і обирай речі, що закохали. Ми потурбуємося, аби ти отримала пакуночок вчасно.

Бренд одягу byMe – аби закохуватися в українське щиро й назавжди. Закохуйся!