Ти точно знайдеш ту спідницю, що припаде до душі в каталозі byMe

Спідниця міді - одна з найбільш жіночних речей byMe. Це той випадок, коли одна річ створює настрій для всього образу. Але жіночі спідниці - це також про базовість і практичність. Спідниця міні чи міді, спідниця вклітинку чи без принту - деталі змінюють основний посил образу. Для весняної колекції ми обрали варіант без зайвого: висока лінія талії, розріз із однієї сторони, однотонні базові кольори й екошкіра. Мідіспідниця є 2 кольорів: кемел і молочний. Спідниця молочного кольору більш базова - її легко поєднувати з верхом пастельних ніжних кольорів і насичених яскравих. Спідниця кемел може бути як базовою, так і акцентною. Цей колір більш насичений: із верхом бежевого кольору вона виділятиметься й додасть образу свого шарму. Та головна їхня особливість - комфорт. Спідниці приємні на дотик, м’які й зручні. Виріз не сковує рухи й відкриває лише частину ноги трохи вище коліна. Якщо шукала виробник одягу в Україні, раді вітати в byMe! На нашому сайті і в шоурумі можна вибрати й купити спідницю з екошкіри - чекаємо в себе. 

купити спідницю

Як byMe створює спідниці?

Стильні спідниці - не лише про актуальні фасони, тканини й кольори. Це ті спідниці, які підкреслюють твій особливий стиль; ті, які не чіпляють на тебе ярлик трендовості, а допомагають передати твою самобутність. Створюючи одяг byMe, ми думаємо саме про цю самобутність кожної. Тому й обираємо варіант, із яким можна грати, створювати різні за настроєм і стилем образи, додавати щось своє й водночас носити як базову річ. Спідниця від бренду byMe - можливість приміряти на себе новий образ, побачити себе по-новому. Головне - пробувати, комбінувати й не боятися експериментувати. Для нас важливо врахувати не лише вподобання кожної, але й зробити річ практичною, а її догляд - простим. Аби носити й доглядати спідницю з екошкіри було зручно, ми обрали не білу, а бежеву підкладку на поясі - так вона не бруднитиметься швидко. Подивитися більше фото, вибрати розмір і колір та купити жіночу спідницю можна тут, на byme.ua - заходь у розділ “Спідниці” й обирай свою. byMe - український бренд одяг, який закохає тебе в українське. 

Як носити спідницю міді?

Спідниця міді від byMe - це безліч варіантів образів на щодень і для особливих подій. Тут справді чималий вибір, із чим поєднувати спідницю й для яких подій її обирати. Тому головне – визначитися з бажаним настроєм образу й врахувати особливості своєї фігури. Якщо твоя мета – візуально подовжити зріст, краще обрати до мідіспідниці кроп-топ або вкорочений лонгслів. Іще один варіант – заправити верх у спідницю, якщо це блуза чи сорочка. Якщо ж хочеш більш розслаблений образ, можна додати більше шарів. Одягай до спідниці бралет і накинь зверху сорочку, оверсайз-жакет або жилетку. Можна зупинитися на верху, який облягає – тоді образ буде більш романтичним і грайливим. byMe – бренд одягу, де можна зібрати цілісний образ із речей з однієї колекції. Тому обираючи одяг від виробника byMe, ти обираєш функціональні базові речі, які можна застилізувати і як акцентні. Аби підібрати свій розмір і купити шкіряну спідницю, залишай номер мобільного на сайті або пиши нам у соцмережах – розповімо про доступні моделі й поділимося весняним настроєм. TM byMe – місце, де можна бути собою. Обирай своє!