Теплі жіночі гольфи від byMe – закохують в орнаменти з косівської вази XIX століття

Жіночі гольфи від byMe покликані закохувати. Їх створили з приємної тканини, аби закохувати в затишок і тепло. На них залишили цінні деталі, аби закохувати в близьке й рідне. Затишні жіночі гольфи від byMe – твоє поєднання комфорту й сенсів. Далі розкажемо більше про гольфи з колекції «Закохувати в косівську кераміку»: матеріали, що зігрівають, орнаменти, що закохують, ідеї, що відгукуються. 

купити теплий гольф byme

 

Теплі жіночі гольфи: особливості й деталі 

Теплі жіночі гольфи від byMe покликані закохувати в затишок і особливі деталі. Їх створили з приємної тканини, що в ній поєднали віскозу й поліестер. Завдяки чому теплі гольфи byMe затишні, зручні й приємні до тіла. Хочемо, аби ти почувалася комфортно, закохуючи світ у близьке й рідне. Бренд одягу byMe – місце, де захоплюються українським. У колекції «Закохувати в косівську кераміку» створили речі, що розповідають про цінне. У них ділимося творчістю й історією косівських майстрів і майстринь. Для цього на речах залишили важливі деталі. Адже саме в деталях зберігається цінність. Дізнавайся про сенси, що їх утілили в гольфах з нової колекції:

квіточкаГольфи з вишивкою знайомлять з прекрасним. На них вишили особливі квіти, що їх зможеш побачити в орнаментах косівської вази XIX століття. Косівська кераміка – важлива культурна спадщина нашого народу, відома в усьому світі. Прагнемо, аби українці й українки так само цінували її. 
квіточкаГольфи з українськими символами нагадують про важливе. На рукаві залишили бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». У ній заклали основну ідею бренду: закохувати в українське. Ми щасливі, що ти поділяєш наші цінності й обираєш закохувати світ в українське разом із нами. 

Гольфи створили двох кольорів, аби кожна змогла знайти свою барву: 

  1. молочного – для твоїх ніжних образів, 
  2. сірого – для улюблених щоденних поєднань. 
теплі жіночі гольфи by me

 

Чому варто купити гольф жіночий з нової колекції від byMe?

Купити гольф жіночий з нової колекції «Закохувати в косівську кераміку» – твій вибір ділитися важливим зі світом. Ми, виробник byMe, свідомо обираємо створювати речі, що розповідають про історію, культуру, мову й традиції нашого народу. Прагнемо досліджувати минуле, плекати його в теперішньому й зберігати для майбутнього. Речі від byMe створені з любов’ю до всього українського. Хочемо, аби українці й українки знали й цінували власну спадщину. Нова осіння колекція покликана закохувати в мистецтво й сенси, що їх творили косівські майстри й майстрині. Обирай купити теплий гольф від byMe з колекції «Закохувати в косівську кераміку», аби розділити наше захоплення українським мистецтвом і традиціями. Замовити гольф українського бренду byMe зможеш онлайн – на byme.ua. Тут знайдеш усі актуальні моделі й розміри, зможеш дізнатися більше про орнаменти й сенси. Оформити замовлення вдасться на сайті й у соціальних мережах, де наші менеджери й менеджерки з радістю проконсультують і допоможуть. Чекаємо на тебе й у нашому шоурумі. Працюємо щодня з 11:00 до 20:00.