Теплі светри до тіла – особливі формою й сенсами

TM byMe – це простір твоїх сенсів. Зібраних і дбайливо вплетених в одяг і аксесуари нами, командою byMe. Ми свідомо обираємо закохувати в українське. Цю місію вкладаємо в кожну річ. Прагнемо, аби клієнти закохувалися в українське з першого погляду. Саме тому, створюємо стильні моделі з непересічними деталями – у них закладаємо цінні сенси. Про форму й змісти теплих светрів із нової колекції розповідаємо далі.

купити теплі кофти byMe

 

Чому варто купити теплі кофти byMe?

 

Купити теплі кофти byMe – це про твій затишок і тепло. Створили светри жіночі у зимовій колекції в’язаного одягу «Глек», усі речі в якій покликані зігрівати. Утілили теплі жіночі кофти приємних і якісних матеріалів, аби ти почувалася комфортно за будь-якої погоди. Одяг byMe – створений для твого затишку. Важливе місце серед светрів колекції посідають приталені светри. З ними зможеш створити не лише самостійне стильне поєднання, а й одягти їх під сорочку чи об’ємний светр. А отже – забезпечити додаткове тепло. Колекція теплого одягу «Глек» присвячена косівській мальованій кераміці. У ній розкриваємо сенси творчості майстрів і майстринь Гуцульщини. Крізь неї прагнемо зберегти історію й традиції, що їх утілено в косівському розписі. Косівська мальована кераміка відома у світі своєю самобутністю й мистецькою цінністю. Нині вона є частиною нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Хочемо, аби так само її цінували й в Україні. Приталені кофти з рукавами кльош – річ, цінна кожною деталлю. Купити теплу кофту жіночу з рукавами кльош, це ділитися сенсами:

квіточкаКрізь барви. Косівський розпис виконували в тріаді барв: брунатній, жовтій і зеленій. Светр створили брунатної барви – натхненні косівськими орнаментами.
квіточкаКрізь деталі. На светрі залишили особливу бірку. На ній вишили оленя із косівської тарелі. Надія Вербівська – керамістка в п’ятому поколінні, а її роботи шанують не лише в Україні, а й у світі. Залишивши фрагменти робіт майстрині на светрі, прагнемо знайомити з її творчості. Український виробник одягу byMe – пишаємося тими, хто знайомить світ з Україною.

Зі светром закохуй світ у сенси косівської кераміки в поєднаннях на різні події. Завдяки рукавам кльош образи з ним завжди будуть цікавими, а бірка з вишивкою привертатиме увагу. Купити жіночий светр до тіла зможеш брунатної й сірої барв. Обирай ту, що пасуватиме.

 

З чим поєднувати теплі кофти до тіла?

 

Купити теплу кофту жіночу з рукавами кльош баймі

Теплі кофти до тіла з рукавами кльош стануть чудовим доповненням твоїх зимових поєднань. З ними створюй базові образи на щодень, поєднуючи светри з прямим джинсами чи класичними штанами, базовим верхнім одягом. Або ж яскраві образи для цікавих подій, поєднуючи светри з квітчастим бомбером, джинсами багі чи спідницею в клітинку. Купити теплу жіночу кофту для образів, особливих сенсами, вдасться:

квіточкаНа сайті чи в соціальних мережах бренду. Заходь на byme.ua – обирай річ до душі.
квіточкаУ шоурумі byMe за адресою Хрещатик 46. Працюємо щодня з 11:00 до 20:00. Завітай на примірку – обирай річ до серця.