Теплі сорочки byMe – це + 100 до твого осіннього настрою

Осінь – час речей, що зігріватимуть. Речей, що навіть у найпохмуріші дні даруватимуть тепло. Теплі сорочкижіночі – саме про це. Їх створили об’ємними, аби огортали затишком, з приємної тканини, аби зігрівали. На них залишили цінні деталі. У ™ byMe віримо, що одяг зігріває тіло, а сенси, утілені в ньому, – серце. Саме тому жіночі сорочки з нової осінньої колекції поєднали в собі комфорт й цінні деталі. Створені для твоєї осені. 

купити жіночу сорочку byMe

 

Чому варто купити жіночу сорочку byMe?

 

Купити жіночу сорочку від byMe – це + 100 до твого осіннього настрою. Їх створили, аби в кожній дрібниці відчувалася сонячна осінь. А ще – аби закохувати в цінне. Бренд одягу byMe – свідомий вибір ділитися українським. Ми прагнемо досліджувати й поширювати історію, культуру й традиції нашого народу. Ми щиро захоплюємося Україною: її історією, культурою, звичаями й людьми. Хочемо розповідати про це світові. Теплі сорочки в клітинку покликані зігрівати душу й тіло. 

квіточкаЇх створили зі 100 % коттону. Хочемо, аби теплі речі справді зігрівали. Сорочка в клітинку жіноча тепла стане якісним доповненням твого осіннього гардероба. 
квіточкаКупити теплу сорочку зможеш у колекції «Закохувати в косівську кераміку». Натхненням для неї стала експедиція в місто Косів на Івано-Франківщині. Там дізналися історію косівської кераміки й познайомилися з сучасними майстрами. Косівська мальована кераміка – це історія Гуцульщини в малюнках. Її побут, звичаї й традиції. Сьогодні косівська кераміка відома у світі. Ми ж прагнемо, аби так само її цінували й в Україні. На сорочці вишили баньку – один з косівських глечиків, що їх розписували українські майстри й майстрині. А ще вигравіювали різні види глечиків на ґудзиках. Окрім баньки, на них можеш зустріти дзбан, калач і плесканець. Прагнемо розповісти цінне крізь жіночі сорочки. Купити їх – твій шанс дізнатися, який глечик обере тебе. 
квіточкаСорочки втілили двох кольорів. Базовий чорний – для осінніх поєднань на будь-який смак. Теплий шоколадний – для барвистих образів. Його, до речі, обрали не випадково. Так нагадуємо про тріаду барв, що в ній розписували косівські глечики: зеленій, жовтій і брунатній. 
квіточкаЗверни увагу на рукави сорочок. Там залишили ще одну цінну дрібницю. У byMe створюємо речі, покликані закохувати. Тож, аби нагадати про це, на рукаві залишили бірку «з а к о х у в а т и». Ми щасливі втілювати нашу місію разом із тобою. 

 

Тепла сорочка: з чим поєднувати?

 

Тепла сорочка від byMe

Тепла сорочка від byMe – покликана стати твоїм улюбленим елементом осіннього гардероба. З нею створюй поєднання на щодень чи для важливої події. Її одягай як додатковий шар чи як основу образу. Сорочку поєднуй:

  1. із джинсами, 
  2. зі спідницями, 
  3. зі штанами, 
  4. зі светрами, 
  5. з сукнями. 

Створені для осінніх поєднань – це сорочки жіночі. Купити їх зможеш двома способами:

квіточкаобирай речі на byme.ua. Оформлюй замовлення на сайті чи в соціальних мережах. Тут зможеш дізнатися більше про актуальні моделі й ідеї колекції. 
квіточказавітай на примірку в шоурум. Тут чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00. Шоурум працює в Києві за адресою Хрещатик 46.