Теплі шарфи від byMe – аби дарувати осінній настрій

Бренд одягу byMe – місце твоїх ідей і твоїх цінностей. Ми створюємо речі, що в них поєднуємо комфорт і особливі сенси. Прагнемо, аби ти почувалася якнайкраще, закохуючи в українське. Затишні жіночі шарфи з нової осінньої колекції покликані дарувати тепло. Їх створили, аби ділитися українським зі світом вдалося в будь-яку погоду. Шарфи byMe зігріють тіло приємними матеріалами, серце – цінними сенсами. 

купити теплий шарф від byMe

 

Який купити теплий шарф від byMe?

 

Купити теплий шарф від byMe – твій вибір говорити про особливе. У byMe свідомо обираємо поширювати українське. Хочемо ділитися зі світом нашою історією, мовою й культурою. Прагнемо розповідати про традиції. Ми щасливі, що ти поділяєш нашу мету. Шарфи українського бренду byMe – про сенси, що зігрівають. Шарфи, теплі й затишні, покликані стати невіддільною частиною твого осіннього гардероба. Їх додавай до образу в прохолодні дні. Так не змерзнеш восени й взимку. З ними створюй унікальні поєднання сенсів. Так ділитимешся цінним. 

квіточкаОсінній шарф утілили в колекції «Глек». У ній розповідаємо про косівську мальовану кераміку – важливу культурну спадщину українського народу. Речі з колекції натхненні експедицією в місті Косів на Івано-Франківщині. Там дізналися більше про історію виробів, технологію, розпис. Познайомилися з сучасними українськими майстрами й майстринями. Шарфи з колекції створили двох кольорів: бежевого – кольору ще не розписаного глека, синього – кольору відродження. Саме синю барву заборонила використовувати радянська влада: у поєднанні з жовтим нагадувала національні мотиви. Додали синій в речі з колекції на знак протесту. На шарфах зобразили дзбан, баньку, калач і плесканець – різні види косівських глечиків. Обирай купити теплий шарф із колекції «Глек» – вивчай українське мистецтво. 
квіточкаУ колекції втілили теплий шарф з особливою місією. Цієї осені повернули улюблений шарф, що створений закохувати. Він нагадує про нашу спільну мету: закохувати в українське. А ще – у косівську мальовану кераміку, у роботи Шевченка, у волинські орнаменти й у всі сенси, близькі серцю. Шарф втілили двох поєднань: червоного й бежевого, шоколадного й молочного. Обирай кольори, що пасуватимуть саме тобі. 

 

Як гарно зав’язати теплий шарф?

 

Осінній шарф  колекції «Глек» by me

Як гарно зав’язати теплий шарф від byMe розкажемо далі. Шарфи від byMe стануть яскравим і цінним доповненням образу. 

квіточкаОдягай шарф як додатковий шар під куртку чи пальто. 
квіточкаДодавай його зверху як барвистий акцент. 
квіточкаЗав’язуй шарф у цікаві вузлики або ж просто перекидай навколо шиї. 
квіточкаТеплий шарф гарно дивиться і як хустинка. 

Зверни увагу на шарф із глечиками. Його допасовуй до светра й спідниці з таким самим принтом. Обирай як носити шарф від byMe пасуватиме саме тобі. Купити теплий жіночий шарф від byMe зможеш двома способами: 

  1. оформлюй замовлення онлайн: на нашому сайті чи в соціальних мережах,
  2. завітай на примірку в шоурум за адресою Хрещатик 46. Працюємо щодня з 11:00 до 20:00.