Теплі хустинки від byMe – стилізуй свою осінь

Хустинки byMe – це поєднання минулого й теперішнього, традиційного й сучасного. У ™ byMe прагнемо закохувати в українське. Досліджувати й поширювати його. Саме тому в новій осінній колекції створили хустки на голову. Жіноча хустка завжди була невіддільним атрибутом життя й побуту українок. Її власноруч творили матері для своїх дітей, її передавали у спадок із покоління в покоління. Хустка супроводжувала людину впродовж усього життя. Хустка була і є оберегом. У byMe прагнемо зберігати близькі серцю традиції. 

Тепла хустка від byMe

 

Тепла хустка: твори власні сенси

 

Тепла хустка від byMe покликана стати цінною деталлю твоїх образів. Хустка – традиційний елемент гардероба. Її створили, адже плекаємо минуле. З нею зможеш зібрати стильні поєднання, адже прагнемо показати, що українське – це красиво й сучасно. Купити теплу хустку вдасться в колекції теплого одягу «Глек». У ній продовжуємо розповідати про косівську мальовану кераміку – важливу культурну спадщину нашого народу. Її створювали українські митці й мисткині. У малюнках на ній збережено історію, побут і звичаї Гуцульщини. Ми щиро пишаємося культурною спадщиною українського народу й прагнемо розповісти про неї світові. 

квіточкаТеплі жіночі хустки втілили двох кольорів: бежевого й шоколадного. Ці барви обрали не дарма. Щойно спечені глечики мають бежевий колір. А шоколадний нагадує про барви розпису косівської мальованої кераміки. Українські майстри й майстрині працювали в тріаді кольорів: жовтому, зеленому й брунатному. 
квіточкаНа хустинках залишили цінну деталь – бірку з вишитим оленем. Його взяли з косівської тарелі авторства Надії Вербівської. Ми віримо, що цінне в дрібницях. 

Купити хустинку – твій вибір ділитися особливим. У ній нагадуєш про традиції. У ній закохуєш у близьке й рідне. Тепла хустка від byMe стане яскравим і цінним доповненням твоїх осінніх і зимових образів. Хустинку стилізуй традиційно:

купити жіночу хустку від byMe
  1. зав’язуй під підборіддям, а кінці – на маківці. Так хустку носили на півночі України,
  2. обгортай навколо шиї, а кінці зав’язуй на потилиці. Так хустку вдягали на Київщині. 

Хустинки byMe додавай до образів як цікавий елемент:

квіточкаодягай під берет, 
квіточкапов’язуй довкола талії, 
квіточканакидай на плечі,
квіточканоси як шарф. 

Обирай купити жіночу хустку від byMe – твори власні поєднання й сенси. 

Які ще обрати жіночі хустинки українського бренду byMe?

Жіночі хустинки українського бренду byMe – аксесуари, що не залишать байдужими. Нині в byMe обирай: 

  1. теплі хустинки з колекції «Глек». Вони зігрівають сенсами. 
  2. особливі хустинки з колекції «Довбуш». Вони нагадують, що боротьба триває. 
  3. цінні хустинки з колекції «Закохувати в косівську кераміку». Вони розповідають про важливе. 

Обирай, чим хочеш поділитися зі світом крізь жіночі хустки. Купити хустинки зможеш онлайн. Оформлюй замовлення на сайті чи в наших соціальних мережах:

квіточкав інстаграмі, 
квіточкав телеграмі, 
квіточкау вайбері, 
квіточкау фейсбуці. 

Речі отримуй Новою Поштою чи кур’єром byMe. Купити жіночу хустку зможеш і в нашому шоурумі. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00 за адресою Хрещатик 46.