Светри byMe - ми говоримо про комфорт, тепло, стиль і красу. І усе це - для тебе!

Светри - це про комфорт і тепло чи стиль і красу? Якщо светри byMe - то про комфорт, тепло, стиль і красу. ™ byMe - не про обмеження, а про поєднання. Жіноча кофта - та річ, яка рятує від холоду, суму і пролитого на сорочку вина. Тому ми й не думаємо її недооцінювати, навпаки - сьогодні розповімо, чим особливі наші светри і як можна вибрати й купити светр жіночий на нашому сайті.

 

Светри byMe: про що і для кого

Для светрів у нас є окреме місце в серці. Що може зігріти зовні і всередині краще за них? Ковдра може, звичайно. Але спробуй наш светр, і тоді відмовитись від нього буде складно.

купити жіночий светр бай мі

Жіночі светри - це і сила, і слабкість водночас. Інколи одягаєш його, щоб сховатися від усіх і міцно-міцно себе обійняти, інколи - щоб відчути й поділитися своїм натхненням і сміливістю, обійнявши когось поряд. Наш светр із колекції “Подорожуй Україною” теж про силу. Про силу гір і схилів, вузеньких річок і твою силу всередині. А ще - про нашу можливість бачити Україну новою, незнайомою і від цього цікавою. Тому на цьому светрі ми зобразили Говерлу. Вона нагадуватиме про твої силу й можливості. Наступний светр із колекції “Маленький Принц”. Так, і він про твою силу! Про силу дитячих мрій, бо вони найщиріші, а значить найважливіші. На ньому знайдеш нашу авторську нашивку з казки: нехай вона стане згадкою для тебе не забувати справжніх мрій, не боятися їх, а повірити. Обидва светри вільного крою, затишні й м’які. Але догляд за ними різний, бо різні тканини. Тому гортай далі, і в описі товару знайдеш деталі про догляд і розміри.

Знаємо, що жіночі кофти важливі в гардеробі, тому подбали, аби в тебе був вибір, а замовляти було легко:

  1. 1. Упевнено обирай ту, яка сподобалася - одяг не втратить форму й колір, якщо правильно за ним доглядати.
  2. 2. Усі светри теплі й затишні - холоду в них можна не боятися.
  3. 3. Кожна річ - більше, аніж про одяг - це можливість бути особливою.

Речі мають значення, тому нам важливо, як ти себе в них почуваєш. Обирай, шукай, поєднуй і насолоджуйся новими образами. А підібрати й купити жіночу кофту можна тут, на byme.ua, просто гортай далі. Вдалого шопінгу!