Сучасні вишиті сорочки від byMe — натхненні театром «Березіль»

Вишиті сорочки жіночі здавна стали невіддільною частиною гардероба українок. Ба більше, вони давно вже займають особливе місце в серці кожної. У byMe ми віримо, що цю традицію варто підтримувати. А ще — що орнаменти можуть нести сотні й тисячі цінних історій. Нових для нас, а від того — не менш цінних. 

Сучасні вишиті сорочки жіночі  byMe

 

Сучасні вишиті сорочки жіночі з колекції «Березіль»

 

Сучасні вишиті сорочки жіночі — надважливий елемент жіночого гардероба. Своєю формою вони зберігають традиції. Своїми орнаментами формують нову історичну пам’ять народу. Саме такі жіночі сорочки створюємо ми, бренд одягу byMe. У новій колекції «Березіль» кожен орнамент — це частинка театру. Дух особистостей чи їхньої творчости. У новій колекції сорочка з вишивкою сміливости. Адже березільці були сміливі творити попри заборону. І попри неминучі кулі в скронях. У колекції «Березіль» утілили три сорочки з вишивкою.

Купити їх — закарбувати в пам’яті народу нові віковічні сенси. 

 

тезаВишита сорочка натхненна театром. Сорочку створили об’ємно, вільного крою. На молочному тлі вишили барвисті фігури й орнаменти — усе це частинки ескізів Вадима Меллера до вистав «Газ» і «Мікадо». Внесок художника у творення театру неможливо переоцінити: Вадим Меллер стояв пліч-о-пліч із Лесем Курбасом від заснування й до самого трагічного кінця. Купити сорочку, натхненну ескізами Вадима Меллера, — це зберегти феєрію авангардної й відданої творчости. 
тезаКласична сорочка з фактурним коміром. Класичного об’ємного крою, сорочка блакитної барви. А замість коміра — фігурний комір, натхненний театральним костюмом. Такі стильні жіночі сорочки втілили двох барв: блакитної й молочної. Проте не форма в них головне. На рукаві сорочки ми залишили орнамент. А особливий він кожною деталлю. Узяли його з вишитої сорочки режисера театру «Березіль» Леся Курбаса. Фото митця в ній зможеш побачити на платформі Open Kurbas. Ми прагнули, аби частинка душі такої визначної особистости, як Лесь Курбас, була поруч і надихала. Купити сорочку жіночу з частиною орнаменту вишитої сорочки Леся Курбаса — це зберегти історію одного з найталановитіших українських театральних режисерів. Його історію і його неосяжний світогляд. 

Одяг byMe завжди покликаний стати вдалим доповненням будь-якого твого поєднання. На щодень чи для особливої події — базовий крій і цінні деталі не можуть залишити байдужою. Проте в самій концепції вишитої сорочки є щось значно більше. Тож саме крізь цю форму обираємо висловити надважливе. 

 купити вишиту сорочку з колекції «Березіль»  byMe

 

Чому варто купити вишиту сорочку з колекції «Березіль»?

 

Купити вишиту сорочку — це завжди по-особливому. Купити вишиту сорочку, в орнаментах якої нові сенси, — це прекрасно. Саме таке відчуття прагнули викликати, створюючи сорочки з колекції «Березіль». Адже ми щиро віримо, що історію театру розстріляного відродження має почути кожен і кожна. Замовити сорочку вдасться онлайн — на byme.ua. А приміряти перед покупкою зможеш у шоурумі бренду за адресою Хрещатик, 46. Працюємо щодня з 11:00 до 20:00.