Створюй свої яскраві миті в джинсах від byMe

Закохувати світ в українське – головна місія byMe. Ми прагнемо закохувати в українську культуру натхненно й щодня. Тому на одязі, взутті, аксесуарах і прикрасах знайдеш українські орнаменти, місця й рослини. Кожна річ створена закохати тебе в себе і світ в українське. Щиро тішимося, коли обираєш закохувати в українське разом із нами. А ще – прагнемо, аби кожна знайшла для себе комфортні речі. Такі, у яких почуватимешся собою справжньою. Дбаємо, аби було легко дібрати потрібний розмір і модель. Джинси жіночі – ті речі, що носимо досить часто. Тому обов’язково мають бути комфортні й безпечні. Познайомитися з усіма моделями й купити джинси жіночі можна в розділі «Джинси». Далі дізнаєшся, як їх поєднувати з іншими речами byMe.

жіночі джинси купити  byMe

 

Жіночі джинси – про твій комфорт

 

Джинси жіночі купити можна від розміру XXS до розміру XXL. А для кожного розміру пропонуємо 3 довжини на вибір:

petite пасуватиме до зросту 158-165 см;
middle – до 166-172 см;
long – до 173-180 см.

Обрати довжину можна за зростом або просто за вподобанням.

Шукай улюблені поєднання:

  1. Джинси з розрізами знизу. Обожнюємо поєднувати їх із яскравими лонгслівами. Обирай лонгслів із принтом Говерли або Санжійки – це наші улюблені місця для подорожей. Обидва лонгсліви виконані з м’якої сіточки й мають насичені кольори. Синій колір джинсової тканини підкреслює їх і увиразнює образ. Тут будуть доречними білі кеди з технологією м’якої устілки. Це образ на щодень, який ділиться зі світом важливим.
  2. Жіночі джинси з бахромою. Ця модель пасує до бавовняних топів і об’ємних жакетів. Одягай їх разом чи окремо. Спробуй джинси з чорним бавовняним топом і чорним жакетом із вишитим шевроном. Або базовий білий топ + біла чи блакитна сорочка з орнаментами Волині. А доповнять образ босоніжки або туфлі з вишитими орнаментами на підборах.
  3. Стильні джинси кльош білого кольору. На них залишили вишиті волинські орнаменти. Поєднуй джинси з невагомими блузами – під них обирай бавовняні топи. Або ж одягай джинси з яскравими й легкими вишитими сорочками. Образи будуть насиченими й по-літньому легкими. Сюди пасуватимуть літні дідусеві босоніжки або відкриті мюлі улюбленого кольору. Доповнити образ можна хустинками або срібними прикрасами за настроєм.
Купити жіночі джинси byMe

 

Де купити жіночі джинси byMe?

 

Купити жіночі джинси можна одразу тут – на byme.ua. На сайті можна обрати потрібну модель, розмір і довжину. А якщо спершу хочеш поміряти, а потім жіночі джинси купити, заходь до нашого простору в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 знайдеш шоурум byMe – завітай познайомитися з новинками й поміряти вподобані речі. Бренд одягу byMe – аби закохуватися й закохувати в українське щиро й назавжди.