Створюй образ із сорочкою byMe

Прагнемо, аби бренд одягу byMe став для тебе місцем комфорту й важливих сенсів. Тому створюємо речі, що мають значення. Для нас важливо, щоб кожна річ розповідала про українське. Бо головна місія byMe – це закохувати світ в українське. На речах залишаємо маленькі, але важливі нагадування розділяти з нами цю місію й знайомити світ зі щирим українським. А ще – щоразу для нових сезонних та ідейних колекцій досліджуємо щось нове. Усе для того, аби потім поділитися цим із тобою. Цього разу для осінньої колекції ми обрали надихатися косівською керамікою. Це мистецтво, визнане в усьому світі: належить до спадщини людства. А ми хочемо, щоб українці й українці так само цінували свої культурні особливості й зі щирої цікавості вивчали українське. Косівська кераміка – це історія в малюнках на виробах, що мають значення. А головна річ у колекції – вишита сорочка з мотивами косівської кераміки. Мріємо, стильні жіночі сорочки були насамперед про сенси. Тому створюємо сорочки з орнаментами, у яких – сенси й історія. Будь-яку сорочку купити можна в розділі «Сорочки» в меню сайту: обирай ту, чиї сенси тобі відгукуються. 

жіночі сорочки українського бренду byme

 

Сорочка жіноча: із чим комбінувати

 

Сорочка жіноча з колекції «Закохувати в косівську кераміку» має особливі деталі. Вона зірка колекції, а тому повністю репрезентує цінності, укладені в усю колекцію.

Сорочка українського бренда byMe:

квіточкалегка й об’ємного крою – ззаду подовжена, а ще має виразний комірець;
квіточкастворена зі 100% бавовни – буде пасувати на будь-який сезон;
квіточкамає особливі ґудзики – на них вигравіювані косівські глеки різної форми;
квіточкана рукаві залишили бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и» – аби ти пам’ятала розділяти цю місію з нами.

Та головна особливість цієї сорочки – у вишитих елементах. Кожен із них узяли з виробів із Косова. Косівська кераміка особлива поєднанням трьох кольорів: брунатного, зеленого й жовтого. Та рідко додавали ще й синій чи блакитний. Форми глеків теж варіювалися: дзбан, банька, калач, плесканець. Косівські майстри й майстрині створювали також кахлі, тарілі й різні інші посудини. 

На вишитій сорочці є:

квіточкаОлень. Це стилізований малюнок із плесканця сучасного косівського майстра Михайла Трушика. Самого плесканця теж вишили на сорочці – автор зробив його 2006 року. 
квіточкаКвіти. Усі вишиті квіти – це фрагменти з мальованої косівської вази XIX століття. Серед усіх є квіти синього кольору: обрали їх не випадково. Радянська влада заборонила синій колір у розписі косівської кераміки, бо разом із жовтим їх вважали націоналістичними.
купити сорочку жіночу by me

 

Способи замовити жіночу сорочку

 

сорочка жіноча купити byme

Замовити жіночу сорочку можна одразу на byme.ua – це варіант для тих, кому зручно купити сорочку онлайн. На сайті зібрані всі доступні речі з актуальних колекцій. А якщо твій розмір зараз недоступний, можна замовити обрану річ наперед – за очікування додаємо -5% до особистої знижки. Поміряти речі можна в нашому шоурумі в Києві. Усі сорочки жіночі купити можна за адресою: вулиця Хрещатик, 46. Заходь знайомитися з новинками й збирати затишні осінні образи.