Спідниця з принтом волошки донецької від byMe

Закохувати в українське – головна місія byMe. Ми прагнемо знайомити світ з українською культурою, звичаями, митцями й мисткинями, природою, визначними й маловідомими, але щирими місцями. Бренд одягу byMe – це можливість дізнатися про українське щиро й ділитися цінними сенсами зі світом. Ми щиро радіємо, коли розділяєш із нами місію закохувати в українське натхненно й щодня. Як згадку залишаємо на кожній речі бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и». А ще ця деталь створює цілісність в образах. Сьогодні розповімо про особливу спідницю – це спідниця з принтом волошки донецької. Подивитися всі моделі й купити спідницю міді можеш у розділі «Спідниці» в меню сайту.

купити красиву спідницю баймі

 

Мідіспідниця: як стилізувати

 

Спідниці з квітковим принтом асоціюються з настроєм ніжності й витонченості. Це так, але наша мідіспідниця – ще й про важливі сенси. Волошка донецька – це рослина, занесена до Червоної книги України. Квітка зникає з нашої природи, але нам під силу її вберегти. Тому на речах із літньої колекції залишили принт волошки донецької: аби більше людей дізналися про неї й про потребу її захистити.

З топом-зефіркою. Аби поєднати топ і спідницю в костюм створили особливу «зефірку» з принтом волошки донецької. Топи-зефірки – ніжні й невагомі, мають бретелі, що зав’язуються на плечах, на бретелях вишили фрагмент орнаменту з рукава сорочки Чернігівщини. Серед смарагдового, графітового, блакитного й чорного є один особливий – білий з принтом квітів. Топ із волошками має бавовняну підкладку й створює метч зі спідницею.
Із сітчастою футболкою. Так само на футболці залишили принт волошки донецької, аби варіювати образи й створити ще один костюм зі спідницею. Футболка виконана з дуже м’якої сітчастої тканини, еластична й ніжна. Обирай до неї базовий бавовняний білий топ.

Зі взуття до будь-якого образу зі спідницею пасують літні босоніжки. Ми обожнюємо поєднувати з молочними босоніжками, що мають вишитий орнамент жінки на підборі. А для активних і спекотних днів обирай м’які «дідусеві» босоніжки без підборів. А ще краще – білі кеди з технологією м’якої устілки для комфорту на цілий день.

спідниці жіночі купити  by me

 

Які спідниці жіночі купити в byMe?

 

Спідниці жіночі купити пропонуємо й інших моделей:

Джинсова жіноча спідниця з виразним розрізом і біркою з вишитим орнаментом жінки – це фрагмент із рушника 1886 року села Рудка, що на Чернігівщині.
Мідіспідниці сліп з витонченої й м’якої тканини ніжно-блакитного й насичених смарагдового, графітового, чорного кольорів – ідеальні для зручного й легкого літа.

Купити красиву спідницю будь-якої моделі можна одразу на byme.ua – тут побачиш усі доступні моделі й розміри. А поміряти можна в нашому шоурумі в Києві. Чекаємо на вулиці Хрещатик, 46 у затишному просторі з новинками й сонячним настроєм – заходь за своїми.

Український бренд byMe – для тебе, якщо цінуєш українське й готова закохувати в нього щиро й назавжди.