Спідниці з нової колекції byMe — для твого настрою і весняних образів

Жіночий одяг byMe — це актуальні речі, особливі деталями. Усі вони покликані ділитися цінними сенсами української історії, культури й мови. Усі вони закохують зовні й зсередини. Цієї весни закохуйся в атмосферу театру й сміливі сенси українського театру часів розстріляного відродження — театру «Березіль». У колекції втілили речі, натхненні й весною. Тож далі розкажемо про невіддільну частину весняного гардероба — жіночі спідниці. Які вони, про що розкажуть із чим поєднувати — далі дізнавайся все про спідниці byMe. 

Спідниці жіночі з нової колекції  Баймі

 

Спідниці жіночі з нової колекції: з чим поєднувати?

 

Спідниці жіночі з нової колекції натхненні відродженням. Про це — весна. Про це — і театр «Березіль». Усі спіднички жіночі закохують з першого погляду: барвами, формами, матеріалами й, звичайно, сенсами. У них – режисерська робота Леся Курбаса, ескізи Вадима Меллера, твори Миколи Куліша й авангардне мистецтво «Березолю». Купити спідницю з весняної колекції byMe — це обрати стильну річ і сенс, що нестимеш у світ разом із нею. Кожну спідницю також вдасться поєднати з іншими речами з колекції, а отже зможеш створити образ, що розкаже цілу історію. Які спідниця й образи з ними пропонуємо ми — byMe бренд одягу?

тезаСпідниця міні. Класичну пряму мініспідницю втілили двох барв: синьої й бежевої. Останню прикрашає також клітинка. На поясі спідниці вишили квіточки — частинки вистави «Народний Малахій». Це одна з п’яти кращих вистав театру, створена в співпраці Леся Курбаса й Миколи Куліша. До неї пропонуємо обрати джинсову куртку. На спині куртки зобразили портрет Миколи Куліша. 
тезаМініспідниця з двох частин. Її форма натхненна театром: одна частину створили прямою, іншу втілили плісе. Спідниця міні доступна трьох кольорів: чорного, бежевого й сірого. Ззаду вишили машинку з вистави «Алло на хвилі 477!», а також персонажку з неї. До спідниці пропонуємо допасувати лонгсліви-сіточки. Їх обирай двох барв: темної й світлої. 
тезаМідіспідниця. Для твоїх ніжних і весняних поєднань у колекції створили мідіспідницю двох барв: коричневої й блакитної. Зі 100% віскози вона приємна до тіла. На її пояси залишили персонажку вистави «Газ». Її постановником виступив Лесь Курбас, а художником — Вадим Меллер. Разом вони створили абсолютно нову авторську роботу. Тож зі спідницею пропонуємо створити експериментальний образ: допасовуй до неї сміливу хвилясту блузу. Обирай її білого, молочного й чорного кольорів. 

Обираючи спідницю чи образ, розкажи, що припало тобі до душі. Ми завжди чекаємо на твій відгук! 

 спідницю купити від byMe

 

Обирай спідницю: купити її — ділитися цінним 

 

Цієї весни в byMe обирай спідницю. Купити її — це розповісти про сміливу творчість страшних часів. Про відродження українського. Купити жіночу спідницю зможеш двома способами:

  1. онлайн — на byme.ua чи в соціальних мережах бренду, 
  2. у магазині — у шоурумі byMe за адресою Хрещатик, 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.