Спідниці byMe – з літніми топами й сонячним настроєм

Літня колекція byMe створена закохувати в барви й сенси. Вона про літню легкість і грайливість, про невагомі тканини й просторі силуети, а ще – про цінні значення й деталі зі змістом. Ми прагнули створити справді зручні речі, які ділитимуться зі світом важливим. На більшості речей знайдеш орнаменти з килимів Поділля – їх обрали за барвність, яскравість і виразність. Вони ідеально пасують нашому літу. Також у колекції є ще два повторювані орнаменти, про які сьогодні розповімо детально. Усе тому, що вони – на спідницях. Літні спідниці byMe – про легкість рухів і настрою. Переходь у розділ «Спідниці», щоб побачити всі моделі й купити спідницю жіночу, що закохала.

купити жіночу спідницю бай мі

 

Топ і спідниця: варіанти стилізації

 

Спіднички жіночі з літньої колекції закохують у щоденний комфорт і виразні деталі. Серед них і ніжні мідіспідниці сліп – вони виконані з невагомої й м’якої тканини. На кожній спідниці ззаду вишити орнамент коника – фрагмент з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту. Особлива й джинсова спідниця: має виразний розріз і бірку орнаментом жінки – це фрагмент із вишитого рушника 1886 року села Рудка, що на Чернігівщині. Спідниці абсолютно різні, але обидві пасують до топів: підкреслюють лінію талії й не сковують рухи. Спідниця з топом – зручне поєднання для літа, тому ділимося своїми варіантами:

купити спідницю жіночу by me
з топом-зефіркою – мають вишиті орнаменти з рукава чернігівської сорочки на бретелях;
із сітчастим топом з картинами Тараса Шевченка;
з бавовняними топами й бралетами;
з кроп-топами з орнаментами жінки й коника.

Топ і спідниця з капсульної колекції, присвяченій рослинам з Червоної книги України. Це особливе поєднання, бо і на спідниці, і на топі є принт волошки донецької. Це квітка, занесена до Червоної книги України. Ми прагнемо, аби якомога більше людей дізналося, що рослина зникає з нашої природи – разом можемо її захистити й вберегти. Спідниця має підкладку з віскози, а топ – із бавовни: це ідеальний костюм для спекотних і активних літніх днів. Купити спідницю з волошками можна також із сітчастою кроп-футболкою – і на ній зобразили волошки.

Купити красиву спідницю будь-якої моделі й усі топи можна від розміру XXS до XXL.

Де купити жіночу спідницю byMe?

Пропонуємо два способи, як купити жіночу спідницю, що вподобала найбільше:

  1. Онлайн. На сайті byme.ua – тут знайдеш усі доступні моделі й можеш дібрати собі розмір. Замовляй вподобані речі й чекай 1-2 за вказаною адресою. Якщо твого розміру зараз немає, замовляй наперед - а за очікування даруємо знижку -5% до твоєї особистої.
  2. Офлайн. У шоурумі в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 можна поміряти вподобані речі й познайомитися з новинками колекцій. Заходь в гості!

Український бренд byMe – місце для твоєї і нашої творчості. Разом закохуємо світ в українське.