Спідниці byMe – твоя річ, що завжди рятує настрій

Український бренд жіночого одягу byMe – це речі, що закохують у деталі. Щоразу в деталях можеш знайти нові сенси. Для кожної наступної сезонної чи ідейної колекції ми обираємо ті значення, якими хочемо поділитися зі світом. Нам важливо розповідати про українське. Тому свідомо обираємо вивчати українську культуру, чесну історію, особливості мови й регіональні традиції, орнаментику, митців і мисткинь, досліджуємо нові й повертаємося в улюблені місця України. Ці значення і прагнемо розділити з тобою і світом. Нова колекція осені присвячена косівській кераміці. Це мистецтво, цінність якого визнана у світі: косівська кераміка належить до нематеріальної культурної спадщини людства. Ми ж хочемо, аби про косівську кераміку так само знали українці й українки – це наші цінності, які хочемо поширювати. Сьогодні детально розповімо про спідниці з колекції «Закохувати в косівську кераміку». Прагнемо, аби купити красиву спідницю на осінь – ще й означало отримати річ, цінну сенсами.

спідниця з розрізом byMe

 

Яку спідницю купити з нової колекції?

 

Осіння колекція насичена елементами з косівської кераміки. Це глеки різної форми, малюнки з розпису керамічних виробів, головні кольори. 

Обрати, яку спідницю купити, можна за сенсами чи технічними особливостями речі:

квіточкаМініспідниця. Це єдина коротка модель спідниці в колекції. Спідниця плісе створена зі щільної тканини в дрібну клітинку. Її особливість – це вишитий глек на поясі. Обрали зобразити калач – вид глеків з отвором в центрі. Такі глеки зазвичай використовували для міцних напоїв, а діркою вдягали на руку, щоб зручно носити із собою. 
квіточкаСпідниця з розрізом. Цю модель створили з такої ж тканини, як класичні штани. До речі, теж синього й сірого кольорів – можна обрати на осінь штани й спідницю різних кольорів, аби змінювати їх для щоденних образів. Ззаду на кожній спідниці знайдеш вишиті глеки: дзбан, калач і плесканець. Ці спідниці особливі виразними кишенями. А одна з них знімна: можна відкріпити її і за бажання прикріпити маленьким карабіном.
квіточкаДжинсові спідниці жіночі. В осінній колекції вирішили продовжити модель джинсових спідниць. Спідниця синього кольору, як і з минулої колекції, має ззаду вишиту бірку з орнаментом жінки – це фрагмент із рушника 1886 року села Рудка. Прагнемо продовжувати нашу головну місію й закохувати в усе українське. А оновлена модель спідниці – молочного кольору й має бірку з вишитим глеком. Обрали показати на ній дзбан. Джинсові спідниці мають виразний розріз спереду й пасуватимуть на щодень і для особливих випадків.

купити красиву спідницю byme

™ byMe – місце для твого комфорту. Обирай ті речі, що імпонують значеннями й формами. 

 

Жіночі спідниці: способи придбати

 

Усі доступні жіночі спідниці можна роздивитися в розділі «Спідниці» в меню сайту. Там знайдеш доступні розміри й кольори – можна одразу створити замовлення. А поміряти й купити спідницю пропонуємо в нашому шоурумі на Хрещатику, 46. Обирай спідниці українського бренда byMe, аби закохувати з нами світ в українське.