Спідниці byMe – одяг, натхненний весною

Наша весна – про легкість бути собою. Це внутрішня певність, що ти маєш правильний орієнтир. Що відчуваєш порухи свого настрою й не ігноруєш потреби. Це можливість бути щоразу різною, але завжди собою. Тому колекція «Pre-Spring» покликана закохати тебе в себе – у свою весну. Для колекції ми обрали легкі й ніжні тканини, пастельні і яскраві свіжі кольори, прості й вишукані форми. Аби твоя весна знайшла свій вияв серед комбінацій наших речей. Головне тут – відчувати. Мріємо, аби кожна відчула, що весна – час оновлення. Ми готові оновлюватися й закохувати в українську весну. Для спідниць ми обрали місію закохати тебе в легкість бути собою. Якщо закохалася в передвесняну спідницю – переходь до потрібного розділу, аби забрати свою.

купити спідницю byMe

 

Жіночі спідниці від byMe – закохуйся у свою легкість

 

TM byMe – простір, де цінують унікальність. Ми цінуємо особливості кожної, а тому пропонуємо різні варіанти однакових моделей.

Спідниці byMe це:

Зручність. Ми обрали форму трапеції, аби підкреслювати талію. Кожна мініспідниця має анатомічний пояс, аби пасувати різним типам фігур.
Весняність. Жіночі спідниці створені ніжних пастельних кольорів – блакитного, бежевого й жовто-сірого, аби передати весняну невимушеність. Кожна спідниця в клітинку – деталі додають виразності.
Особливість. До весняних моделей вирішили додати невеликий розріз. Спідниця з розрізом додає образу весняної грайливості.

Усі спідниці жіночі мають бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». Власниця цієї бірки розділяє з нами спільну мету закохувати в українське. Аби спідницю купити, переходь до розділу «Pre-Spring» – там усі речі з нової колекції.

Як купити спідницю [перед весною]?

Усі речі з нової колекції доступні в нашому просторі в Києві. Завітай до шоуруму на Хрещатик, 46 – познайомимо з речами [перед весною] й поділимося весняним настроєм.

Якщо хочеш вибрати й купити спідницю онлайн, пропонуємо такі варіанти:

На сайті byme.ua – обирай потрібну річ чи цілісний образ і замовляй за вказівками на екрані. Ми побачимо твоє замовлення й повідомлятимемо про його статус електронними листами.
На сторінці в інстаграмі @byme.ua – там знайдеш більше світлин і можеш проконсультуватися в директі щодо доступності моделей і розмірів.
 спідниця в клітинку byMe

Обирай те, що відчуваєш своїм. Ділися зі світом українським!