Спідниці byMe – аби створювати собі настрій

Річ цінна, коли допомагає власниці відчути себе по-новому. Згадай найціннішу річ зі свого гардероба. Про що вона? Ми переконані, що речі цінні насамперед здатністю дарувати емоцію. А найцікавіше – щоразу ця емоція може бути різна! Ось сукня, у якій ви вперше зустрілися. Чи ті самі балетки, у яких щоранку виходила до школи. Чи те улюблене пальто, яке відмовляєшся скидати. Усі ці речі – не про матеріальне, а про цінність берегти важливі спогади й повертатися до емоцій, які оживають. Тому, створюючи жіночі спідниці, ми прагнули, аби вони стали частиною нехай незначних, але приємних спогадів. Мініспідниця byMe – аби зустрічати світанки чи заходи з найближчими, гуляти улюбленими вуличками й святкувати важливі дні. Мріємо, аби купити спідницю означало отримати маленькі приємності до скарбнички спогадів.

 

Про що спідниці жіночі від byMe?

 

Головна місія byMe – закохувати українців і українок в українське. Щойно отримуєш свою річ із біркою «з а к о х у в а т и», долучаєшся до нашої спільноти й розділяєш нашу місію. Ми закохуємо в українські символи, кольори, орнаменти – у цінне й важливе поза часом. Спідниці жіночі з цієї колекції – також аби закохувати й закохуватися в українське. Спідниці [перед весною] виконані з легких і м’яких тканин – аби в теплу пору було зручно носити. Кожна спідниця в клітинку й має невеликий розріз збоку. Купити жіночу спідницю з колекції «з а к о х у в а т и» або ж просто приміряти можна в шоурумі в Києві.

купити спідницю Баймі

Обирай спідницю для свого настрою:

Біло-бежева «гусяча лапка» – ця спідниця про ніжність і комфорт. Пасує до спокійних і грайливих образів, але личитиме і як основа для образу з яскравим акцентом. Спробуй поєднати її з пухнастими балетками чи босоніжками з колекції «з а к о х у в а т и» – ідеальна пара!
Біло-блакитна «гусяча лапка» - ця спідниця про весняну свіжість. Пасуватиме до ніжних або одноколірних образів. Обожнюємо її з фактурним невагомим лонгслівом – найвесняніше поєднання з колекції.
Жовто-сіра клітинка – ця спідниця про впевнену легкість. Вона пасує до стриманих, але насичених образів. Спробуй підкреслити її оверсайз-жакетом чи об’ємним світшотом – додасть образу невимушеної бешкетності.

Подивитися всі моделі й купити жіночу спідницю можеш одразу тут, на byme.ua.

 

Спідницю купити в byMe: деталі

 

byMe – виробник одягу, що має онлайн-платформу й живий простір у Києві. Обирай зручний для себе спосіб і забирай улюблені речі. Щоб спідницю купити, переходь на потрібний розділ і замовляй за вказівками на екрані. Якщо отримуєш річ і маєш сумніви, заповни анкету «Повернення» – подбаємо, аби ти залишилася з речами, які закохали й ідеально підійшли. Бренд byMe – аби закохувати й закохуватися в українське.