Сорочки & Жилетки byMe - те, що зробить твій образ довершеним

Одяг має значення, коли тобі в ньому комфортно, упевнено й легко. А наші сорочки й жилетки - саме такі. Жилетка жіноча - чарівна паличка для стриманих і яскравих образів. Це та річ, яка зігріє в холодну пору й доповнить літній легкий образ. ™ byMe - місце, де можна творити й експериментувати. Тому наші жилетки - про сміливість і ніжність водночас. Сорочка жіноча - те, без чого складно уявити гардероб. Усе просто: це поспіх на роботу, коли треба одягнути щось швидко, але красиво; це вечеря на двох і простий, але не менш загадковий образ; це розслаблена зустріч, куди можна довго не збиратися, але виглядати легкою й упевненою. Жіночі сорочки - у якомусь сенсі рятівниці. А якщо ще й базові - то двічі рятівниці. Це та річ, якою можна передати і ніжність, і сміливість, і творчість. Можна знайти стільки нових поєднань! Про них розповімо далі, а якщо хочеш вибрати й купити блузку жіночу або ж підібрати й замовити жилетку жіночу від byMe - гортай униз.

купити вовняну жилетку

Як увиразнити й доповнити образ?

Одяг byMe - це взаємообмін. Ми вкладаємо свої погляди й відчуття в наші колекції; ти - забираєш їх і виявляєш крізь власні чуття й думки. Так ми ділимося своєю творчістю між собою і зі світом. Сорочки byMe - гарна нагода з нами познайомитися або продовжити свій шлях творити нові для себе образи разом із нами. Маємо сорочки на щодень і для особливих подій. Обидві сорочки базові, але мають свої особливості: дизайн у клітинку, великі кишені чи виразні коміри. Або ж увиразнюй образ яскравими сорочками насичених синього й рожевого кольорів - буде вау! Іще один варіант - блуза з тенселу. Вона легка й м’яка, пасуватиме до брюк-палацо й прямого крою. Жіноча жилетка від byMe - це 50% бавовни, об’ємний крій і гіпоалергенна тканина. А ще - комфортні й затишні образи. Подивитися всі моделі, обрати й купити сорочку жіночу можна тут, на byme.ua. Вибрати розмір і колір та придбати жіночу жилетку можна перегорнувши вниз. В описі товару шукай деталі про догляд і розміри.

жіночі сорочки купити білу жіночу сорочку

Обирай сміливо, а ми подбаємо про твій комфорт:

  1. 1. розповімо про доступні моделі й допоможемо підібрати розмір;
  2. 2. запакуємо замовлення в екологічний крафт-папір;
  3. 3. відправимо за 1-2 дні й чекатимемо твою задоволену усмішку.

Пам’ятай, одяг має значення. Нам важливо, яким значенням ти наділяєш одяг byMe, тому дбаємо про його якість і вплив на світ.