Сорочки з унікальними орнаментами від byMe – цінувати свою автентичність

TM byMe – простір, де переосмислюємо минуле й творимо нові сенси. Ми свідомо обираємо плекати все українське, зберігати й поширювати його. Так ділимося важливими зі світом. Так говоримо про українську ідентичність. Жіночі сорочки від byMe – це одяг цінний формою й деталями. Їх створюємо для образів на будь-яку подію. У них утілюємо сенси на віки. Сорочки byMe – речі, що мають значення.

Жіночі сорочки від byMe

 

Сорочка з вишивкою: особливості й деталі

 

Сорочка з вишивкою від byMe – про минуле крізь сучасне. Її створили у формі звичайної сорочки. На ній вишили незвичайні сенси. Сорочка з елементами вишивки від byMe розповість про косівську мальовану кераміку. Річ є частиною колекції «Закохувати в косівську кераміку». Крізь неї ділимося історією в малюнках Гуцульщини, що її втілено в розписах косівських глечиків, кахлів і тарелей. У byMe ми пишаємося українською культурою й прагнемо розповісти про неї світові. А ще – аби її цінували й в Україні. Вишиту сорочку прикрашають такі орнаменти:

  1. Плесканець. На плечі вишили плесканець – глечик плескатої форми. Його автор – сучасний майстер Михайло Трушик. Так прагнемо познайомити з творчістю українських майстрів і майстринь.
  2. Олень. Спереду зобразили стилізованого оленя – малюнок з уже згаданого плесканця Михайла Трушика. Пишаємося сучасним українським митцем.
  3. Квіти. На сорочці знайдеш різні квіточки. Усі вони взяті з косівської вази XIX століття. Вона також стала натхненням для багатьох речей у колекції.
  4. Сонечко. Ззаду вишили сонечко – частинку орнаменту з кахлі XIX століття. На ній зображено орача посеред осяяного сонцем поля. 
  5. Риба. Вишили рибку з кахлі українських майстрів і майстринь. Захоплюємося талантом українців і українок.
  6. Будинок. Ззаду ліворуч – навпроти серця – зобразили будинок з тарелі XIX століття. Хочемо нагадати про рідну домівку – місце сили для кожного й кожної.

Сорочка українського бренду з вишивкою від byMe – розповідає про те, чим пишаємося.

 

Яку купити теплу сорочку в byMe?

 

купити теплу сорочку byMe

Купити теплу сорочку також вдасться у byMe. Хочемо, аби ти могла закохувати в українське завжди. Саме тому створили колекцію теплого одягу «Глек» для твоїх осені й зими. У ній продовжуємо розповідати про косівську мальовану кераміку. У колекції втілили теплі жіночі сорочки. З ними створюй поєднання для будь-якої події й настрою. Теплі сорочки жіночі – створені для твоїх затишку й тепла.

квіточкаСорочки в клітинку жіночі створили базового чорного й осіннього шоколадного кольорів. Прагнемо забарвити твою осінь.
квіточкаНа них залишили цінні деталі. Сорочку прикрашають традиційні косівські глечики. На рукаві залишили бірку з банькою. А на ґудзиках вигравіювали дзбан, баньку, калач і плесканець. Обирай теплу сорочку від byMe – дізнавайся, який глечик обере тебе.

Дізнатися більше про матеріал, розміри, деталі та сенси зможеш на byme.ua. Тут оформлюй замовлення й обирай зручний спосіб доставлення. Купити сорочку вдасться й у нашому шоурумі за адресою Хрещатик 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.