Сорочки, що закохують в українське, — нова колекція «Мистецький арсенал» від byMe

Український бренд одягу byMe — простір, створений закохувати в українське. Цієї весни показуємо це в колекції «Мистецький арсенал». Спільний проєкт із Мистецьким арсеналом покликаний стати спонукою досліджувати його історію й діяльність, закохувати в її цінність. Лейтмотив колекції: знайомся, осмислюй, створюй. Головна концепція: триєдність — три стани існування Мистецького арсеналу. Це давній монастир, мілітарі минулого століття й мистецтво сьогодні. Усі їх ми втілюємо крізь одяг із колекції, зокрема й крізь сорочки жіночі. Яку частинку триєдности розкажуть вони, читай далі. 

Вишита жіноча сорочка

 

Жіноча сорочка: чим особливий виробник одягу byMe? 

 

Вишита жіноча сорочка — давній і невіддільний елемент українського гардероба. Її орнаменти століттями зберігають цінні змісти, творять колективну пам’ять народу. Ми, виробник одягу byMe, створюємо брендові сорочки кожної колекції — і щоразу закладаємо в них навіть сенси, аби цю памʼять сповнювати й берегти. 

Сенси Мистецького арсеналу — це історія країни, міста, будівлі, мистецтва, цінність і цілісність його діяльности. Це синтез минулого й майбутнього. Тож вишита сорочка жіноча з колекції «Мистецький арсенал» покликана зберегти їх у своїх орнаментах. Яку купити жіночу сорочку зможеш в колекції, розповідаємо далі. 

тезаСтильні жіночі сорочки створили пісочної барви. Нейтральний і водночас теплий колір закохує з першого погляду, відгукується очам і серцю; 
тезаДля твоїх поєднань створили особливі жіночі сорочки. Купити їх — обрати не лише нові сенси, а й крій. Сорочку створили обʼємною, до середини стегна. Обʼємні й рукави — вони схожі на квіти, а довгі манжети — на стовбур. Цікавою деталлю є й комірець: він асиметричного крою з однією стороною іншої форми й довжини. 
тезаЖіночі літні рубашки цінні своїм змістом. Вона репрезентує першу «М» із триєдності Мистецького арсеналу — монастир. Вишиті квіти на рукавах натхненні орнаментом кахлі XVII століття. Цей історичний артефакт було знайдено на території сучасного арсеналу. Донизу по застібці також залишили вишивку — три кахлі XVII століття. Квіти взяли з однієї з них. 

Час монастиря — найдавніший етап існування Мистецького арсеналу. У ньому збережено не лише минуле, а й ідея його осмислення для творення майбутнього. Минуле — наша перша вказівка, наш ґрунт і наш початок. Сорочка є зовсім не випадковим вибором для відтворення цього сенсу. Вишиті сорочки жіночі — частина минулого, змісти мистецького арсеналу — невідомого минулого, а крій — теперішнього. Усе це разом творить майбутнє. 

 

Чому варто купити сорочку жіночу з колекції «Мистецький арсенал»? 

 

купити сорочку жіночу

Купити сорочку жіночу з колекції «Мистецький арсенал» — це обрати закохувати в українське. Осмислювати минуле, мистецтво й культуру, аби творити майбутнє. Це показати світові, як ми зберігаємо й оновлюємо власну культурну спадщину. Купити сорочку вдасться в шоурумі за адресою Хрещатик, 46 чи тут — на byme.ua.