Сорочка byMe – базова річ для щоразу нового настрою

Базові речі мають бути практичними й функціональними. Однак це не означає, що вони не можуть бути цікавими чи виразними. Базові речі – не про безликість. Вони про можливість набувати потрібних сенсів і настроїв. Ми цінуємо базовість речей за те, що вона дозволяє змінювати своє відчуття від образу з однаковою ж річчю. А ще це увиразнює деталі. Якщо важливо зберегти звичний крій і помірно насичені кольори, особливості додають саме деталі. Вони не змінюють річ докорінно, але надають їй нових значень. Мініпринт чи прихована кишенька може довершити образ. Для нас деталі – це спосіб передавати важливі сенси й ділитися зі світом українським. Сорочки з передвесняної колекції – про деталі, наповнені важливим.

купити сорочку жіночу byMe

 

Жіночі сорочки byMe – закохуй в українські орнаменти

 

Закохувати українців і українок в українське – головна місія TM byMe. Ми прагнемо, аби світ знав і відчував українські традиції й культуру. На деяких речах знайдеш орнаменти з традиційних вишитих сорочок. Їх мають і pre-spring жіночі сорочки. Аби подивитися всі речі з колекції й купити сорочку, переходь до розділу «Pre-Spring».

Сорочки byMe:

Об’ємні й легкі – це класичні сорочки, але більш просторі, аби відчувати легкість весни. Вони пасують до легінсів і джинсів кльош – створюй свої весняні образи.
Мають виразні ґудзики й бірку-нагадування «з а к о х у в а т и», аби довершувати образ деталями.
А ззаду – українські орнаменти – ромб, косий і прямий хрест. Вони нагадають про цінність наших традицій. Носи як оберіг і закохуй в українське.

Сорочки купити можна білого й блакитного кольорів – пасуватимуть до стриманих робочих і невимушених особливих образів. Кожна сорочка жіноча з орнаментом – це спосіб розповісти світу про Україну.

Купити сорочку жіночу в byMe: місця й способи

Варіанти, як можна купити сорочку жіночу:

на сайті byme.ua – переходь до розділу «Сорочки» й обирай ту, що закохала;
на сторінці в інстаграмі – шукай покликання внизу на сайті й замовляй у директі бажані речі;
у шоурумі в Києві – завітай на Хрещатик, 46, аби сорочку жіночу купити примірявши.
сорочку жіночу купити від Баймі

Як виникають запитання чи складнощі, пиши нам – допоможемо все вирішити й поділимося весняним настроєм. Дякуємо, що разом із нами закохуєш українців в українське!