Смарт кежуал - чому ми вибрали цей стиль?

Smart casual - стиль одягу, який поєднує стриманість із яскравими й особливими акцентами, класику із сучасністю й комфортом. Це той стиль, у якому byMe може повністю себе виявляти. Це можливість поєднувати, здавалося б, непоєднуване. Класика означає відмову від елементів інших стилів. Ми ж за свободу і свідомий вибір. Тому смарт кежуал - це наш вибір бути вільними у створенні речей, із яких можна легко скласти образ і для офісу, і для прогулянки набережною чи романтичної зустрічі. Кежуал стиль одягу - це перевага вільного крою над тим, що сковує рухи; це м’які й не цупкі тканини для комфорту на цілий день; це переважно базові відтінки, але й акцентні речі яскравих і насичених кольорів; це класичні моделі одягу в незвичному, новому виконанні. Стиль кежуал для жінок і чоловіків - про їхній вибір себе, про поєднання зручності й стильності.

купити жіночий одяг кежуал

Smart casual byMe

Одяг byMe- це наша спроба поділитися своїм баченням, відчуттям комфорту й можливості бути собою. А собою може бути лише вільна у своїх бажаннях і виявах людина. Тому наша мета - не змінити тебе, не ставити перед вибором “вигляд чи комфорт”, а запропонувати спосіб трохи більше дізнатися себе й передавати це одягом. Smart casual стиль став для нас саме таким, через який ми втілюємо свою мету. Це наша зона комфорту й зона росту водночас. Адже стиль одягу кежуал дозволяє грати з різними фактурами тканин, фасонами досі звичних для нас речей, кольорами й поєднаннями. У цей же час такий стиль є незмінним: повинен бути зручний, не обмежувати рухи, а тканина не створювати дискомфорт. Тільки уявіть, скільки оновлених версій джемперів можна створити? Додати яскраві акценти до пастельних кольорів, поекспериментувати з фасоном і вирізами або задекорувати зав’язками чи вишивкою? І все це з класичним джемпером. Ось за що ми любимо смарт кежуал. Це гнучкий і сприятливий для нововведень стиль. А саме таким ми бачимо стиль byMe - який готовий до нового, який поважає комфорт, але не забуває про актуальність. Та головний наш орієнтир - ти. Кожен твій відгук чи твоє побажання - причина, чому ми розширюємо розмірну сітку, додаємо нові моделі або продовжуємо твої улюблені з минулих колекцій і говоримо про важливе нашим одягом. byMe творить для тебе, тому нам важливий сам процес творчості - від цього залежить і результат, який ти потім береш із полиць нашого шоуруму або замовляєш на byme.ua, завітавши на інтернет-магазин жіночого одягу byMe. Тому ми щасливі створювати речі в стилі кежуал, не бути обмеженими у творчості й не обмежувати тебе у виборі.

купити одяг в стилі кежуал

Смарт кежуал відображає душу byMe, тому ми звертаємо увагу не лише на матеріали, зручність і свободу:

  • обираємо тканини, приємні на дотик і які просто доглядати;
  • не нехтуємо екологічними проблемами й пакуємо твої замовлення у крафтовий папір, безпечний для довкілля;
  • щороку оновлюємося - додаємо більше розмірів, вибір довжини, систему накопичення знижок і сервіс повернення/ремонту;
  • поважаємо твій час, тому відправляємо замовлення за 1-2 дні;
  • і дуже цінуємо твою довіру й прагнемо допомогти - знай, що твоя задоволеність і радість від купленої речі для нас у пріоритеті.

 

Творимо вільно!

byMe - місце нашого затишку й розвитку. Тут ми творимо, обираємо, мріємо, любимо, працюємо й відпочиваємо. Тут ми ділимося своєю творчістю з тобою. Бути тут - наш вибір. І ми мріємо, аби одяг українських дизайнерів знаходив свій відгук. Мріємо, аби брендовий жіночий одяг цінували не лише за бренд, а за те, про що він тобі розповідає. Тому ми віримо, що одяг має значення. І говоримо про те, що для нас важливо. Дизайнерський одяг byMe - одяг, за яким стоять люди. Люди, вільні бути свідомими, обирати серцем і творити з насолодою. Нехай інтернет-магазин стильного жіночого одягу byMe стане для тебе місцем, де можна бути собою й створювати образи сміливо!