Синій піджак від byMe – нагадує про важливе

Бренд одягу byMe – місце, де розповідають про близьке й рідне. Ми створюємо речі, що мають значення. Плекаємо сенси й досліджуємо традиції. Жіночі піджаки від byMe – створені ділитися важливим. Синій жакет з колекції «Закохувати в косівську кераміку» покликаний нагадувати про цінне. У ньому втілили історію косівських майстрів і майстринь, у деталях заклали цінні сенси. Далі розкажемо більше про те, який жіночий піджак купити в byMe та які історії зможеш розповісти крізь нього. 

купити піджак українського бренду byMe

 

Піджак жіночий синій byMe: кольори та сенси 

 

Піджак жіночий синій від byMe розповість про минуле. У ™ byMe прагнемо пізнавати історію й зберігати традиції. Косівська мальована кераміка – важлива спадщина української культури, визнана в усьому світі. Хочемо, аби українці й українки пишалися власною культурою, цінували й плекали її. Синій піджак українського бренду byMe поділиться важливим крізь: 

квіточкаКольори. Жакет жіночий з колекції «Закохувати в косівську кераміку» втілили синього кольору в жовту клітинку. Кольори обрали не випадково. Жовта є однією з основних барв, що їх використовували косівські митці й мисткині. Свої розписи вони створювали в тріаді кольорів: брунатному, жовтому й зеленому. Синя – особлива барва. У часи радянської влади її використання заборонили: у поєднанні з жовтим нагадували про національні мотиви. Нині синій знову з’являється в косівській мальованій кераміці. З’явився він і в нашій колекції. Крізь нього висловлюємо протест заборонам, ним – позначаємо відродження. 
квіточкаШеврон. Ззаду залишили особливий шеврон. На ньому знайдеш орнаменти із дзбана минулого століття. Його творець – видатний кераміст Петро Кошак. Ми щасливі, що ти розповідаєш історії українських митців і мисткинь разом із нами. 
квіточкаҐудзики. Ми прагнемо, аби наші речі знайомили світ із цінним. Саме тому залишаємо важливі деталі. Придивися до ґудзиків на жакеті: на них вигравіювали різні види глечиків, що їх розписували косівські майстри й майстрині. Серед них знайдеш такі: дзбан, баньку, калач і плесканку. У byMe шукай деталі, у яких закладено важливе. 

Купити жакет синього кольору від byMe – розповісти світові нашу історію. 

 

Який ще купити жіночий жакет вдасться в byMe?

 

жакет жіночий by me

Купити жіночий жакет у byMe зможеш для будь-якого образу й настрою. У колекції знайдеш також сірий піджак з особливими деталями: 

квіточкаНа рукаві залишили бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». Так хочемо ділитися нашою основною метою: закохувати в українське. 
квіточкаЗзаду знайдеш секретний шеврон. У таких деталях втілюємо особливі сенси. Обирай сірий піджак від byMe – дізнавайся, що зобразили на секретному шевроні. 

Купити жакет зможеш онлайн: 

  1. на byme.ua, 
  2. в інстаграмі, 
  3. у фейсбуці, 
  4. у телеграмі, 
  5. на пошті. 

Тут знайдеш усі актуальні моделі та розміри, дізнаєшся більше про деталі й сенси. Чекаємо тебе й у нашому шоурумі за адресою Хрещатик, 46. Тут зможеш приміряти вподобані речі, обрати ідеї, що відгукнуться. Працюємо щодня з 11:00 до 20:00.