Штани з розрізом. Обирай до балеток, кедів, туфель

Весняна колекція одягу TM byMe – про легкість бути собою. Ми прагнули, аби ці речі дарували легкість у рухах, думках і мріях. Тому в колекції знайдеш просторі моделі, легкі й фактурні тканини, ніжні пастельні й насичені яскраві кольори. Аби кожна відчула весну по-своєму й знайшла особливий її вияв через образи. Бренд одягу byMe – про закохувати українців в українське. А колекція [28] нагадує закохувати в українські орнаменти. Тому на речах знайдеш орнаменти з традиційних вишитих сорочок і предметів побуту українців. Ці орнаменти взяті з книги Олени Косач – вона перша дослідниця орнаментики України. А у виданні зібрала орнаменти з Волині. Серед речей із колекції штани з розрізом внизу займають особливе місце. Купити жіночі штани з весняної колекції можна в нашому шоурумі чи на тут, на byme.ua.

Купити жіночі штани byMe

 

Штани з розрізами – збираємо весняні образи

 

Весняна колекція – про комфортну весну. Аби кожна річ дарувала відчуття легкості й викликала дрібку грайливості.

Штани byMe:

Штани з розрізами збоку з колекції [28] мають свою особливість – ґудзики. На них вигравіювані орнаменти, аби ти завжди мала згадку про місію закохувати в українські орнаменти. На ґудзику зображений ромб із крапкою всередині. Він символізує всіяне поле й означає родючість і добробут.
Штани з розрізами, а тому відкривають частину ноги у взутті. Це підкреслює обрану модель – кеди, дербі, босоніжки чи туфлі. Спробуй з різними моделями, аби визначитися, що пасує саме тобі. Зверни увагу на масивність підошви й підбори, але врахуй довжину штанів – її пропонуємо для 3 різних зростів або просто за вподобанням.
Штани приємно обтягують тіло, але донизу розширені й розслаблені. Мають високу лінію талії й анатомічний пояс, який адаптується до вигинів тіла. Спробуй поєднати штани з розрізами збоку із короткими лонгслівами чи топами. Довершуй акцентною сумочкою чи прикрасами.
Купити жіночі штани з розрізами можна двох кольорів – кремові й чорні. Обирай свої за настроєм і обов'язково експериментуй з поєднаннями.

 

Купити штани жіночі від byMe: усі моделі

 

Купити штани жіночі з весняної колекції можна й інших фасонів.

Чорні штани жіночі із заниженою лінією талії. Їхня особливість – імітація білизни, яку можна відчепити. Обирай різні варіанти для різного настрою. Короткі лонгсліви й топи пасують їм найбільше. А для ділового стилю обирай об’ємну сорочку й жакет.
Класичні штани жіночі. Ці штани прямі й просторі. Мають високу лінію талії й застібаються на два ґудзики. Пропонуємо цю модель чорного і сірого кольорів. Ідеальний метч – із чорними й сірими жакетами, що мають секретний шеврон.

штани з розрізами збоку баймі

Усі моделі можна замовити на byme.ua. Або ж завітай до нашого шоуруму на Хрещатик, 46 – поділимося з тобою весняними образами й сонячним настроєм.