Штани з нової колекції byMe – поєднуй із топами й лонгслівами

Штани жіночі від byMe – створені для твоїх поєднань. Їх створили різних барв і довжин, аби кожна могла обрати пару, що пасуватиме. У них заклали цінні сенси, аби кожна могла знайти цінності, що відгукнуться. Жіночі штани від byMe покликані стати особливою частиною твого осіннього гардероба. 

 купити штани  бай мі

Жіночі штани: особливості й деталі 

Жіночі штани від byMе покликані закохувати. Штани з колекції «Закохувати в косівську кераміку» розкажуть про цінне. Косівська мальована кераміка – важлива культурна спадщина нашого народу. У ній утілено історію й традиції Гуцульщини, відображено ідеї й творчість українських майстрів і майстринь. Прагнемо ділитися українським зі світом. Далі розкажемо більше про сенси, що їх утілили в штанах із нової колекції: 

квіточкаКольори. Штани створили двох кольорів: базового сірого й особливого синього. Косівські майстри й майстрині використовували в розписах тріаду кольорів: брунатний, жовтий і зелений. Трохи рідше додавали синій. Проте за часів радянської влади барву заборонили: у поєднанні з жовтою вони творили національні мотиви. У колекції втілили речі синього кольору на знак протесту й відродження. 
квіточкаДеталі. Придивися до цінних деталей – у них зображено найважливіше. На поясі знайдеш вишиті глечики – основні форми посуду, що їх розписували українські майстри й майстрині. Серед них побачиш такі: дзбан, баньку, калач і плесканку. 

Класичні штани жіночі покликані стати невіддільною частиною твого осіннього гардероба. З ними закохуй усіх довкола в орнаменти, кольори й теплий вересневий легіт. Класичні жіночі штани – створені для твоєї ще по-літньому сонячної осені. З ними створюй затишні й стильні образи. Поєднуй моделі й барви, ідеї й сенси. Жіночі класичні штани комбінуй: 

купити жіночі штани  by me
  1. з особливими лонгслівами з блискавкою, що на них знайдеш вишиті глеки, 
  2. із лонгслівами в сітку, що закохують в орнаменти з косівської вази й вироби українських митців і мисткинь,
  3. з об’ємним лонгслівом у смужку, що створений огортати затишком, 
  4. із лонгслівами з колекції «Довбуш», що нагадують: боротьба триває,
  5. із чорним корсетом, що закохує в столицю, 
  6. із базовими топами, що нагадують про літнє тепло. 

™ byMe – простір твоїх сенсів і поєднань. 

Які купити жіночі штани в byMe?

Купити жіночі штани від byMe – твій вибір закохувати:

квіточкасвіт – в особливі сенси, 
квіточкасебе – у зручність і затишок. 

У byMe ми цінуємо тебе й твій вибір. Саме тому створюємо речі, покликані дарувати комфорт і впевненість. Обирай купити штани жіночі класичні: 

квіточкав широкій розмірній сітці: від XXS до XXL, 
квіточкав трьох довжинах: petite, middle й long. 

Прагнемо, аби ти могла знайти пару, що підійде саме тобі. Купити штани вдасться онлайн:

  1. на byme.ua, 
  2. в інстаграмі, 
  3. у телеграмі, 
  4. у фейсбуці, 
  5. на пошті. 

Отримати посилку зможеш у відділеннях і поштоматах Нової пошти або кур’єром byMe. Чекаємо тебе й у нашому шоурумі. Завітати на примірку зможеш щодня з 11:00 до 20:00.