Штани з нової колекції «Березіль» — цінувати важливе

«Березіль» — це театр часів розстріляного відродження. І саме він став натхненням для нової весняної колекції. Для кожної речі, орнаменту й форми в ній. Зокрема й для класичних жіночих штанів. Крізь цю базову модель ми, виробник одягу byMe, прагнемо донести надцінні сенси. Про це й більше розповідаємо далі. 

Купити класичні жіночі штани від byMe

 

Класичні жіночі штани з колекції «Березіль»: моделі й сенси 

 

Класичні жіночі штани в колекції «Березіль» мають особливе значення. Адже історія театру — це історія сміливої й незнищенної творчости. Створений режисером Лесем Курбасом, театр став простором європейського мистецтва на теренах України. Безперечно, це було не до душі тодішній владі. Тож Леся Курбаса було ув’язнено, а згодом жорстко вбито. Проте режисер завжди знав про свою долю й творив для України попри все. Саме цю історію ти розповідаєш, коли обираєш купити класичні штани жіночі.

тезаУ новій весняній колекції ми, byMe, створили класичні штани жіночі. Досить вільні по всій довжині, проте трохи вужчі донизу, вони втілюють крій тих самих ідеальних класичних штанів. Купити класичні штани жіночі вдасться двох барв: глибокої чорної й ніжної бежевої. У складі класичні штани поєднали еластан, віскоза й поліестер. Разом матеріали забезпечують якість, а також роблять тканину приємною до тіла. 
тезаКласичні жіночі штани вторили в трьох довжинах. У колекцій, присвяченій модерному театру, ми не могли оминути й власну новацію. Ми, виробник одягу byMe, прагнемо, аби речі пасували кожній. Тож, штани купити зможеш у таких довжинах: 
  1. petite для зросту 158-165 см; 
  2. middle — 166-172 см; 
  3. long — 173-180 см. 

Їх також обирай у широкій розмірній сітці: від XXS до XXL. Кожен розмір замовляй у кожній довжині. 

тезаКупити класичні жіночі штани від byMe — це не лише про якість і комфорт, а й про сенси. Ми віримо, що речі мають значення. Тож яке значення «Березолю» розкривають жіночі штани? На поясі штанів ми вишили гілку тополі. Це символічний орнамент для режисера театру «Березіль» Леся Курбаса. Знищений професійно й відправлений у заслання за своє модерне мистецтво й віру в Україну, режисер узяв із собою гілку тополі. На згадку про рідну Україну. За ґратами митець посадив дерево, що нагадувало йому про домівку. 

Купити класичні штани жіночі зможеш також у комплекті — до них створили піджаки в тон. Чорний і бежевий, піджаки вільного крою, з барвистою підкладкою. На ній ескізи до вистави «Мікадо» художника театру «Березіль» Вадиме Меллера. 

Купити класичні штани жіночі  byMe

 

Штани жіночі: купити, приміряти поєднувати 

 

Ми вклали історію неймовірної любови до України в штани жіночі. Купити їх — це сказати всьому світову про таку ж непохитну відданість. Що ж до гардероба, то класичні штани покликані стати невіддільною його частиною. Для поєднань на роботу чи навчання, на щодень чи для важливої події — штани пасують завжди. У byMe ми створюємо звичні форми з непересічним значенням. Купити штани зможеш на byme.ua чи в шоурумі за адресою Хрещатик, 46.