Штани byMe – стилізуй по-своєму

Цінувати особливість кожної наше правило, якого дотримуємося щиро. Прагнемо, аби кожна знайшла для себе потрібну річ, що підкреслить особливості фігури й настрою. А головна місія byMe – закохувати в українське натхненно й щодня. Тому створюємо комфортні речі, що мають значення. Ці значення цінні для нас, бо діляться зі світом важливим. На речах залишаємо вишиті українські орнаменти, принти з улюбленими українськими місцями або рослини, які хочемо зберегти в природі України. Тому щиро тішимося, коли обираєш розділяти спільну з нами місію й закохувати світ в українське речами byMe. Жіночі штани – речі, що закохають у комфорт і вибір бути собою. У розділі «Штани» можеш подивитися всі моделі й купити штани жіночі. Далі познайомимо з кожною моделлю детально.

купити класичні жіночі брюки

 

Штани жіночі, що закохують у комфорт

 

Штани жіночі з нових колекцій TM byMe – про легкість бути собою.

Обирай ті, що закохали:

Класичні штани жіночі. Це модель із прямим кроєм, високою лінією талії й анатомічним поясом, що підкреслить талію, але не перетискатиме. Обирай до улюблених сорочок і лонгслівів. А довершуй образ об’ємним жакетом такого ж кольору. Штани пасують і до витончених туфлів чи босоніжок, і до розслаблених кедів. Купити класичні жіночі штани можна чорного й сірого кольорів – буде зручно використовувати їх як базову річ для різних за настроєм образів.
Штани з імітацією білизни. Ця модель особлива заниженою лінією талії й виразним елементом, що нагадує верхню частину трусиків – це знімна частина, яку можеш вдягати за настроєм. Ці штани будуть виразними з бавовняними топами, коли елемент із білизною присутній. А коли настрій для занижених штанів – поєднуй їх із легкими лонгслівами чи невагомими блузами. Доповнюй літніми дідусевими босоніжками або улюбленими туфлями на підборах.

Усі штани жіночі купити можна 3 довжин залежно від твого зросту чи просто за вподобанням:

petite пасуватиме до зросту 158-165 см;
middle – до 166-172 см;
long – до 173-180 см.

До кожної довжини пропонуємо розміри від XXS до XXL – обирай потрібний, аби закохатися в зручність. Якщо зараз на сайті немає твого розміру, можеш замовити потрібні наперед – за очікування даруємо знижку -5%.

купити жіночі брюки byMe

 

Як обрати жіночі штани byMe?

 

Купити жіночі штани можна для запланованого образу. Ділимося нашими улюбленими поєднаннями:

  1. Чорні прямі штани + улюблений топ із колекції + чорний об’ємний жакет + білі кеди. Зручний і довершений образ на щодень.
  2. Сірі прямі штани + улюблений лонгслів + босоніжки з вишитими орнаментами. Цікавий і змістовний образ на вечір.
  3. Штани з імітацією білизни + прозора блуза + бавовняний топ + туфлі-сітка + срібні прикраси. Сміливий образ для особливих подій.

Увесь одяг byMe з описаних образів доступний на сайті byme.ua і в нашому шоурумі в Києві. Обирай тут або заходь за адресою: вулиця Хрещатик, 46. Доберемо тобі сонячні образи!