Штани byMe – краса завжди має бути про зручність

Джерело краси – внутрішній комфорт. Адже речі не роблять нас красивими – вони можуть підкреслити наш стан, тип фігури, настрій, але не створювати їх. Саме тому, обираючи образ, важливо орієнтуватися не на тренди, а на свій відгук до речей. Тут важливо є також ураховувати особливості своєї тілобудови. Тренди нав’язують однаковість, коли насправді кожен і кожна з нас мають унікальні риси й характер. Тому стається так, що модна, актуальна й красива річ може не просто не пасувати, а й шкодити тілу й настрою.

Ми прагнемо, аби прихильниці й прихильними byMe щиро цінували свою унікальність. Наша глобальна місія – закохувати українців і українок в українське. Та це може статися, лише якщо спершу річ закохає тебе в себе. Віримо, що краса не має цінності, якщо вона шкодить. byMe одяг створений, аби тобі було зручно бути собою. Один із виявів нашого прагнення зробити одяг зручним – це штани byMe. Далі розповімо, чому моделі наших штанів – це насамперед цінування своєї унікальності. Аби подивитися всі моделі й купити жіночі штани, переходь у розділ «Штани».

купити жіночі штани byMe

 

Штани жіночі від byMe – кожна знайде свої

 

Бренд одягу byMe – це можливість закохатися в себе й закохувати світ в українське. Ми дбаємо, аби наші речі пасували до різних фігур і настроїв. А ще – були про цінне й важливе. Штани жіночі від byMe – це зручність, у яку закохуєшся.

Штани byMe:

мають анатомічний пояс – пасуватимуть фігурам і з відчутною різницею між стегнами й талією, і з мінімальною, бо підлаштуються під вигини тіла;
кожен розмір має три довжини – petite для зросту 158-165 см, middle для 166-172 см і long для 173-180 см, аби було зручно дібрати за своїм зростом чи за вподобанням;
мають бірку-нагадування «з а к о х у в а т и» – аби завжди пам’ятати про місію закохувати українців в українське.

У колекції [перед весною] пропонуємо жіночі штани вільного крою, прямі, з розрізами внизу – аби обрати потрібну модель і купити штани, переходь до розділу «Pre-Spring».

Як купити штани жіночі від byMe?

Купити штани жіночі від byMe можна на онлайн-платформі або в живому просторі. Обирай зручний варіант:

на сайті – обирай потрібний товар, його колір і розмір, а далі створюй замовлення;
в інстаграмі – гортай каталог і звертайся за потрібною інформацією в директ;
у шоурумі – заходь до нашого простору, аби приміряти й забрати улюблені речі.e.
Купити штани byMe

Обирай речі, які закохали. Дякуємо, що розділяєш із нами місію закохувати українців в українське!