Шорти з орнаментами – пам’ятай закохувати в українське

Орнаменти – особлива деталь на одязі byMe. Ми вивчаємо українську орнаментику й деякі орнаменти залишаємо на одязі, взутті, аксесуарах і навіть прикрасах. Усе тому, що наша головна місія – закохувати світ в українське. Цими речами закохуємо в українські орнаменти і їхні значення. А ще наше літо натхненне подільськими килимами, бо вони вишиті барвистими, яскравими й детальними орнаментами, які нас закохали. Саме їх обрали для речей літньої колекції. Шорти для жінок теж мають особливий орнамент – це фрагмент з чоловічого одягу XVIII. Шорти жіночі літні створили зручними для активних днів і цінними своїми сенсами. Подивитися всі моделі й купити жіночі шорти можна в розділі «Шорти» в меню сайту.

купити жіночі шорти  баймі

 

Шорти літні жіночі: як носити

 

Легкі шорти жіночі з літньої колекції закохують зручні дні. Такі, що активні й спекотні, але водночас м’які й комфортні. Шорти літні жіночі пасують до сонячного настрою й створюють змістовні образи іншими літніми речами. Ось декілька з них:

З вишитими сорочками. Кожна сорочка має орнаменти з килимів Поділля. А ще вони ідеально пасують до літніх шортів, бо створені таких же кольорів. Вдягай як костюм.
З кроп-топами. Кожен із них має ззаду бірку з вишитим орнаментом коника або жінки. Створили їх рожевого, синього, чорного, молочного й графітового кольорів.
З літніми блузами. Вони просторі, м’які й напівпрозорі. Вдягай під низ улюблений бавовняний топ, обирай свої шорти – і літній образ на щодень готовий.
З футболками. Поєднуй шорти з об’ємними футболками або з кроп-футболками. Серед особливих – з колекції «ХТО МИ Є?». На них зобразили картини Тараса Шевченка.

Будь-які жіночі шорти купити можна від розміру XXS до XXL.

 

Які шорти купити в byMe?

 

Шорти купити можна трьох моделей. Обирай свої:

Джинсові літні шорти створені з цупкого, але м’якого джинсу – перед шиттям тканину тричі перуть з пом’якшувачем. Ззаду на шортах пришита бірка з орнаментом коника.
Трикотажні шорти жіночі – це найбільш літня модель. Шорти створені з 30% льону й 70% бавовни, тому зручні для активних і спекотних днів. На цій моделі бірку з вишитим коником залишили спереду, а ще ці шорти створюють костюм із вишитими сорочками.
Жіночі шорти бермуди – просторі й легкі. Мають декоративну кишеню з біркою-нагадуванням «з а к о х у в а т и» світ в українське, а ззаду – фрагмент орнаменту з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту.
шорти купити  by me

Обирай будь-яку модель на сайті byme.ua або в шоурумі в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 можна познайомитися з новинками й поміряти вподобані речі. Чекаємо в гості!

Бренд byMe – це можливість закохуватися в українське, аби потім закохувати світ.