Шорти від українського бренду byMe — поєднання якости, трендових силуетів і українських сенсів

Український бренд byMe був створений 8 років тому амбітним подружжям Аліною й Дмитром Сердюк. Тоді, багато років тому, byMe був брендом про щирість. З часом він став брендом про щире захоплення. Щире захоплення всім українським, що перетворилося в нашу місію — закохувати в українське. 

 купити шорти жіночі be me

Кожна наша нова колекція — це поєднання якости, стильних силуетів і цінних змістів. Це величезне дослідження обраної теми, співпраця з музеями, дослідниками, дослідницями й навіть театрами. Це щире бажання поділитися частинкою української історії, культури чи мистецтва. 

Так, лише цього року ми вже розповіли про театр «Березіль», Мистецький арсенал і квітку з червоної книги України – півонію тонколисту. У сенсових колекціях значення має кожна річ: і жіночі топи, і сукні й шорти. Купити їх — це обрати щось значно більше за одяг. 

І цього літа ми пропонуємо купити жіночі шорти, що стануть невіддільною частиною гардероба й водночас розкажуть про любов до української мови. 

 

Шорти-спідниця чи класичні бермуди: які шорти обрати в byMe? 

 

У byMe ми прагнемо створювати речі, що будуть на часі завжди. Шорти-спідниця, джинсові шорти жіночі чи класичні бермуди — моделі актуальні завжди, як і сенси, що залишаємо на них. 

Одяг з сенсами, byMe — це не лише про українські змісти. А й про увагу до кожної деталі. Наші шорти: 

  • створені з якісних матеріалів: у складі деніму 100% бавовна. Тож ти завжди почуватимешся комфортно, навіть у найбільшу спеку, 
  • покликані стати невіддільною частиною твоїх стильних образів. У новій колекції ти зможеш купити шорти-спідницю, актуальну нині, чи джинсові шорти-бермуди двох барв — молочної й блакитної, 
  • створені в широкій розмірній сітці для твого комфорту. Обирай шорти джинсові з високою талією в розмірах від XXS до XXL, 
  • діляться цінними змістами. І про це ми розкажемо далі. 

Нова літня колекція має назву «Скрипниківка» й присвячена вона українській мові. «Скрипниківка» — це правопис, що зберігав традиційні риси української мови. У 1929 його заборонила совєтська влада. Шорти-спідницю з колекції оздобили цитатою Володимира Винниченка, де звучить, написане за «скрипниківкою» «павза». Інші шорти з колекції прикрашені словами. Хоча вони й не входили до правопису, проте їх також заборонили. За що? За те, що вони були традиційними й українськими. 

Так, молочні джинсові шорти-бермуди прикрашає термін «заграва північна» — так раніше називали північне сяйво. А блакитні джинсові шорти жіночі прикрашає слово «мапа», яким називаємо «карту». 

 класичні бермуди byMe

 

Як купити шорти-спідницю чи шорти-бермуди жіночі в byMe?

 

Шорти-спідниця, класичні сині чи молочні шорти-бермуди жіночі — усі вони різні, проте об’єднані надважливими сенсами. І всі вони чекають тебе на byme.ua чи в нашому шоурумі. Завітай на примірку в магазин одягу ™ byMe, Київ, вулиця Хрещатик, 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.