Шорти для літніх образів від byMe

Літо TM byMe ділиться барвами й сенсами. На барвність колекції нас надихнули яскраві орнаменти Поділля – вони кольорові, детальні й виразні. Їх та ще декілька інших орнаментів вишили на речах із літньої колекції. Шорти жіночі літні створені закохувати в легкість і змістовні деталі. Сьогодні познайомимо тебе з ними ближче. Подивитися всі моделі й купити шорти жіночі можеш у розділі «Шорти».

шорти жіночі літні бай мі

 

Літні шорти жіночі – ділися цінними деталями

 

Літні шорти жіночі створені, аби закохувати в деталі. Ми прагнули створити шорти жіночі, що максимально пасуватимуть літу – яскравому й щирому.

Шорти виконані з 30% льону й 70% бавовни – це безпечна й зручна тканина для тіла, що буде комфортною і в літню спеку.
А ще – шорти мають простору форму, аби тіло було вільним.
Шорти жіночі купити можна п’яти кольорів: чорні, блакитні, руді, бежеві й блідо-рожеві – аби кожна знайшла колір свого літа.
Жіночі шорти мають бірку з вишитим орнаментом коника – це фрагмент із підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту.

Ділимося улюбленими способами стилізувати літні шорти:

  1. З літніми вишитими сорочками. Сорочки виконані з такої тканини, як і шорти. А ще – таких самих кольорів, аби поєднувати їх у костюм. Кожна сорочка має свої орнаменти, взяті з килимів Поділля. Костюм гармоніює з бавовняними топами й дідусевими босоніжками. Обирай шорти й сорочку одного кольору або комбінуй різні – обирай серцем!
  2. З невагомими блузами. Спробуй поєднати шорти улюбленого кольору з напівпрозорою, ажурною чи блузою на зав’язках. Усі три моделі пасують до літа, бо легкі й повітряні. Під них можна обрати м’який топ, а зі взуття – кеди з технологією м’якої устілки. Вийде виразний і зручний образ на щодень.
  3. З кроп-топами. Для спекотних днів обирай шорти з кроп-топами. Кожен із них має ззаду бірку з вишитим орнаментом. До речі! На графітовому й синьому топах вишитий такий самий орнамент коника, як на шортах. Поєднуй їх, аби увиразнити сенси образу. А довершити можна шопером із саржі або вельвету – і вони мають вишитого коника.
  4. Із топами «зефірками». Це барвисті й ніжно-повітряні топи. На бретелях залишили вишивку з рукавів сорочки XVIII-XIX століть із Чернігівщини. Вони додадуть образу настрою романтичності й літньої легкості. Підкреслюй обрані речі срібними прикрасами з орнаментами.
шорти купити жіночі by Me

 

Де купити шорти від byMe?

 

Купити шорти можна онлайн або офлайн – обирай зручний для себе варіант:

Онлайн. На сайті byme.ua зібрали всі актуальні колекції й доступні речі. Коли не знаходиш свого розміру, замовляй річ наперед – за очікування даруємо -5%.
Офлайн. У нашому просторі в Києві можна поміряти й купити шорти жіночі. Шукай шоурум на вулиці Хрещатик, 46 – поділимося з тобою сонячним настроєм.

byMe – виробник одягу, що закохує світ в українське. Закохуйся й закохуй з нами!