Шорти byMe: зручність і важливість деталей

Закохувати в зручність – головна мета byMe. Адже щоб відчувати сенси, треба спершу почуватися комфортно. Так, аби річ не сковувала рухи й думки. Бренд одягу byMe – це можливість щиро закохатися в українське. Ми свідомо обираємо дізнаватися нове про Україну, її історію, людей, природу, місця, аби потім вкладати важливі сенси в речі й ділитися ними з тобою. Так ми обираємо знайомити світ з українським натхненно й щодня. Адже й самі в процесі вкотре закохуємося в українські сенси. Речі з літньої колекції створені закохувати в барви й сенси. Вони кольорові, просторі, легкі й орнаментами Поділля. Ми обрали орнаменти подільських килимів за їхню барвність і насиченість – саме це пасує нашому літу. У колекції знайдеш і літні шорти жіночі. Вони особливі своєю біркою з орнаментом коника – його взяли з вишитого підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту. Подивитися всі моделі й купити шорти українського виробника можеш у розділі «Шорти». А далі розповімо, як можна їх поєднувати у змістовні образи.

купити шорти українського виробника byMe

 

Шорти жіночі трикотажні – збираємо образи

 

Шорти жіночі трикотажні – ідеальні для літа. Бо просторі, легкі й кольорові. Це шорти жіночі, що закохують у деталі. Створили їх з 30% льону й 70% бавовни, тому вони будуть зручними для активних днів. Особливість у тому, що це шорти з орнаментами: обираючи їх, ти обираєш закохувати в українські орнаменти.

Кремові шорти + білий базовий топ + кремова вишита сорочка.
Чорні шорти + бежевий бралет + чорна вишита сорочка.
Блідо-рожеві шорти + молочний топ в рубчик + напівпрозора блуза.
Сіро-блакитні шорти + чорний топ + молочна блуза на зав’язках.
Руді шорти + графітовий топ + червона вишита сорочка.

Трикотажні шорти жіночі пасуватимуть з м’якими «дідусевими» босоніжками й білими кедами з технологією м’якої устілки. Босоніжки можеш обрати чорного або молочного кольору. А на кедах є бірка-нагадування «з а к о х у в а т и» – аби пам’ятати про нашу спільну місію.

Купити трикотажні шорти жіночі можна від розміру XXS до XXL.

купити шорти жіночі  byme

 

Де купити жіночі шорти від byMe?

 

Якщо тобі комфортно купити жіночі шорти онлайн, замовляй одразу на byme.ua – тут знайдеш і всі доступні моделі шортів, і решту речей з актуальних колекцій. Тому можна одразу зібрати улюблений образ і замовити речі разом. Якщо зараз твій розмір недоступний, замовляй бажану річ наперед – її треба буде почекати, але за очікування додамо -5% знижки до твоєї особистої.

Якщо ж хочеш спершу поміряти, а потім купити шорти жіночі, заходь до нашого шоуруму в Києві. Ми працюємо щодня з 12:00 до 20:00 на вулиці Хрещатик, 46. Заходь наживо знайомитися з новинками колекцій і міряти вподобані речі. Обіцяємо допомогти з розмірами й образами й ділитися сонячним настроєм.