Щиро й легко – сорочки byMe про цінні сенси й комфорт

Бренд одягу byMe – це простір, де в українське закохують натхненно й щодня. Ми прагнемо знати чесну історію України, вивчати українські традиції, орнаментику, митців і мисткинь. Наш свідомий вибір – закохуватися й закохувати в українське. Тому наші речі знайомлять світ українськими орнаментами, кольорами, символами. Літня колекція закохує в орнаменти Поділля. Це вишивки з подільських килимів: вони кольорові й виразні, а тому пасують до нашого літа. Літні жіночі сорочки прикрашені орнаментами, які закохують у деталі й сенси. Переходь до розділу «Сорочки», аби купити жіночу сорочку улюбленого кольору чи з уподобаним орнаментом.

стильні жіночі сорочки баймі

 

Жіночі сорочки: особливі деталі й орнаменти

 

Жіночі сорочки з літньої колекції покликані закохати в барви й сенси. А ще – подарувати легкість, яка буває тільки влітку. Коли на мить забуваєш про все й відчуваєш безтурботність. Зараз такі миті додають сил – а вони нам потрібні.

Стильні жіночі сорочки:

створені п’яти кольорів, аби кожна знайшла свою барву літа – сіро-блакитного, червоного, блідо-рожевого, кремового, чорного;
виконані з 30% льону й 70% бавовни – щоб спекотні літні дні були комфортними;
кожна має свої орнаменти з килимів Поділля – детальний опис шукай на сторінці кожної сорочки.

Кожна жіноча сорочка з вишивкою має шорти, з якими створює костюм. Вони виконані таких же кольорів і з такої ж тканини, як і сорочки. Мають бірку з вишитим орнаментом коника – це фрагмент із підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту. Цей орнамент повторюємо на багатьох речах, аби він повторювався в образах й робив їх змістовно цілісними.

Купити сорочку жіночу можна від розміру XXS до розміру XXL – обирай свій на сайті або в шоурумі. Якщо твого розміру вже чи ще немає, замовляй наперед. За очікування своєї речі даруємо знижку -5% – додаткову до твоєї особистої.

Які сорочки жіночі купити в byMe?

Сорочки жіночі купити можна й інших моделей. У розділі «Сорочки» в меню сайту знайдеш сорочки жіночі з традиційними орнаментами, вишитими на спині. Цю модель створили базових білого й блакитного кольорів, аби поєднувати їх у щоденні образи.

На byme.ua є кожна жіноча сорочка. Купити будь-яку вподобану можна одразу на сайті, вибравши свій розмір і вказавши всі дані для відправлення.
А щоб поміряти й купити сорочку жіночу, приходь до нашого шоуруму в Києві. Чекаємо тебе на вулиці Хрещатик, 46 – допоможемо зібрати цілісні літні образи й поділимося сонячним настроєм.
Ще є варіант замовити до 5 речей із шоуруму. Кур’єр привезе їх тобі додому й почекає, доки поміряєш. А потім забере непотрібні. Цей формат доступний у Києві.
сорочка жіноча купити byme

TM byMe – місце, де закохуєшся в українське щиро й назавжди. А потім – закохуєш світ. Приєднуйся!