Шапки byMe – нагадують закохувати в українське

У 2016 році світ уперше побачив бренд одягу з сенсами byMe. Тоді, молоді й амбітні, подружжя Аліна й Діма Сердюки хотіли створювати речі про щирість. Цю мету плекаємо й нині разом із бажанням закохувати в українське. Виробник одягу byMe – це поєднання якості, фактур і деталей, що роблять річ цінною. У byMe ми віримо: речі мають значення. І цим значенням вони здатні ділитися. З вірою в це створюємо все у бренді: від одягу й взуття до аксесуарів і товарів для дому. Прагнемо, аби ти закохувалася в українське й закохувала в нього світ.

жіночі шапки від виробника byMe

 

Жіночі шапки від виробника: деталі й сенси

 

Місію бренду – закохувати в українське – утілюють і жіночі шапки від виробника byMe. Додаючи особливі деталі в шапки жіночі, ми даємо можливість закохувати в українське завжди й усюди, а ще – за будь-яких погодних умов. Купити шапку жіночу в byMe – це закохувати себе в тепло й цінні ідеї, а світ – в українські сенси. Вдячні, що обираєш теплі шапки byMe – аксесуари, що справді мають значення.

квіточкаШапка жіноча й чоловіча з косівським плесканцем. Виріб є частиною колекції «Глек», що в ній ділимося сенсами косівської мальованої кераміки. Кераміка Косова, що на Івано-Франківщині, є важливою частиною культурної спадщини нашого народу. У ній збережена майстерність українських митців і мисткинь. У її малюнках – історія й звичаї Гуцульщини. Прагнемо плекати, зберігати й знайомити з мотивами косівської кераміки. На шапці вишили косівський плесканець – один із традиційних глечиків. Так хочемо розповісти про форми, що їх розписували майстри й майстрині. Купити жіночу шапку з плесканцем – розповісти світові про те, чим пишаємося. 
квіточкаШапка жіноча з біркою «з а к о х у в а т и». Уже класичний для бренду елемент має важливу ідею. Залишаючи бірку, залишаємо вибір за тобою. Обирай, у що закохуєш світ сьогодні ти й твоя шапка. Купити шапку з біркою «з а к о х у в а т и» — це ділитися зі світом мотивами косівської кераміки чи творчості Шевченка, красою України чи орнаментами Волині, а може, сенсами, близькими лиш твоєму серцю.

TM byMe – українські сенси в кожній деталі.

 

Яку купити жіночу шапку від byMe?

 

 купити жіночу шапку від byMe

Далі розкажемо, яку зможеш купити жіночу шапку від byMe. Усі шапки втілили двох барв: бежевої й чорної. Тож і з косівським плесканцем, і з біркою «з а к о х у в а т и» тебе чекає шапка чорна жіноча й шапка бежевого кольору. Мають шапки й особливі барви. Так обирай шапку «з а к о х у в а т и» брунатної барви, а шапку з плесканцем – яскравої зеленої. Обидва кольори натхненні косівською керамікою. Її виконували в тріаді барв: жовтій, брунатній і зеленій. Цієї зими обирай шапку, що зігріє й розповість про сенси, що надихають. Купити чорну шапку жіночу чи бежеву, зелену чи брунатну – будь-якої барви вона ділиться цінним. Придбати шапку вдасться 2 способами:

квіточкаОнлайн – на сайті бренду чи в соціальних мережах.
квіточкаУ шоурумі за адресою Хрещатик 46. Чекаємо тебе на примірку щодня з 11:00 до 20:00.