Шапка, яку не захочеш забути вдома, — обирай теплу модель від byMe

™ byMe – це свідомий вибір закохувати в українське. Ми прагнемо поширювати нашу історію, мову й культуру. Досліджувати й зберігати традиції. Сьогодні це, як ніколи важливо. Саме тому ми, бренд byMe, створюємо одяг і аксесуари, що розповідають про Україну. Для цього проводимо експедиції, спілкуємося з дослідниками й дослідницями, знайомимося з майстрами й майстринями. Цим надихаємось і захоплюємось. Створюючи речі, прагнемо розділити наше захоплення всім українським. 

купити теплу жіночу шапку від byMe

 

Чому варто купити теплу жіночу шапку від byMe? 

 

Купити теплу жіночу шапку від byMe цього року зможеш у колекції «Глек». Колекція теплого одягу «Глек» продовжує косівські мотиви, що їх втілили в колекції «Закохувати в косівську кераміку». Косівська мальована кераміка – важлива культурна спадщина українського народу. У малюнках на ній відтворено історію й побут Гуцульщини. Саме тому, аби дізнатися про неї якомога більше, провели експедицію в місті Косів на Івано-Франківщині. Сьогодні косівська мальована кераміка відома у світі: вона є частиною нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Прагнемо, аби так само її цінували й в Україні. Шапки жіночі з колекції «Глек» – це поєднання затишку й особливих сенсів. Їх створили, аби зігрівали восени й взимку. А ще – аби дарували тепло твоєму серцю. Шапки українського виробництва із колекції «Глек» закохують різне. Аби кожна й кожен могли обрати історію, що до душі. 

квіточкаУ колекції зможеш купити жіночу шапку, що закохує у творчість українських майстрів. Шапку створили двох кольорів: бежевого й чорного. Чорний – для твоїх щоденних поєднань. Бежевий – покликаний нагадувати про колір глечика, щойно з печі. Шапку прикрасили особливою біркою. На ній вишили плесканець – традиційний косівський глечик. Це глек плескатої форми, що його використовували для міцних напоїв. 
квіточкаОбирай також інші шапки. Купити жіночі з цінним значенням вдасться цієї зими в byMe. У колекції втілили шапку з вишитим написом «з а к о х у в а т и». Це наша базова шапка тепла. У ній – наша місія й наша мета. Адже byMe – це місце, люди й одяг, що свідомо прагнуть закохувати в українське. Тепла шапка створена трьох кольорів: бежевого, шоколадного й чорного. Цього року шоколадний колір має нагадувати про барви косівської кераміки. Адже її розписували в тріаді барв: жовтій, зеленій і брунатній. 

Цієї осені й зими пам’ятай ділитися цінним. 

 

Як купити жіночі шапочки?

 

Жіночі шапочки від byMe

Жіночі шапочки від byMe – твоє тепло й твої сенси. Створюючи їх, прагнули, аби вони зігрівали душу й тіло. Для себе обирай шапку, що душі. Серед кольорів:

  1. чорного, 
  2. бежевого, 
  3. шоколадного. 

І серед сенсів:

квіточкакосівський плесканець, 
квіточкабарви косівського розпису, 
квіточка«з а к о х у в а т и» світ в українське. 

У byMe шукай різні теплі шапки жіночі. Купити їх зможеш: 

  1. на byme.ua – тут дізнавайся більше про моделі, склад і сенси. 
  2. у нашому шоурумі – тут завжди чекаємо тебе на примірку. Завітай до нас у будь-який день з 11:00 до 20:00.