Розкажи про нові сенси — купуй жіночий одяг із колекції «Березіль»

™ byMe — це простір усього українського. Ось уже 8 років ми створюємо речі, що мають значення. Спершу в byMe одяг був про щирість — першу колекцію пасків створили власноруч засновники бренду Діма й Аліна Сердюки. Сьогодні ж кожна колекція одягу byMe — це історія надважливих українських сенсів. І в кожну з них ми вкладаємо всі наші серця. У byMe ми постійно досліджуємо, проводимо експедиції, спілкуємося з дослідниками й дослідницями, аби розповідати ті історії, що захоплюють. Їх прагнемо зберегти в пам’яті народу. А ще — гармонійно вплести у швидкоплинне сьогодення. Стильний український одяг від byMe — це базові й водночас трендові речі, що завдяки деталям і орнаментам здатні ділитися цінним. Зокрема, у своїх щоденних образах ти вже розповідала світові про орнаменти Волині, творчість Тараса Шевченка, силу української мови й сенси косівської кераміки. А чим зможеш ділитися зі світом цієї весни — розповідаємо далі. 

одяг із колекції byMe

 

Український брендовий одяг із колекції «Березіль»

 

Український брендовий одяг сьогодні — це спосіб розповісти про Україну світові. А часом, і нам самим. Історію, про яку мусить знати кожен і кожна, розповідає нова весняна колекція одягу, взуття й аксесуарів «Березіль». «Березіль» — це театр часів розстріляного відродження. Його засновник — Лесь Курбас, художник театру — Вадим Меллер і найвідоміший драматург — Микола Куліш. Саме ці люди пліч-о-пліч із режисерами, сценаристами й акторами творили новітнє українське мистецтво. Творили відродження. Й саме це їх було вбито радянською владою. Ми, український бренд одягу byMe, прагнули закарбувати історію сміливости творити й жаги до життя. Нова колекція жіночого одягу «Березіль» натхненна театром. Вона барвиста й з цікавими формами, фігурними вишивками й деталями. Купити одяг із капсульної колекції — принести трохи феєрії у весняні поєднані. Часом масивним коміром і барвистою вишивкою, а часом яскравим орнаментом підкладки, на перший погляд, звичайного піджака. Ми пам’ятали, що купити жіночий одяг від byMe — це купити річ для будь-якої події. Проте в деталях кожна з них особлива. Так і театр «Березіль»: будівля театру, а серце авангарду. 

Який зможеш замовити одяг із колекції?

Який зможеш замовити одяг із колекції — розповідаємо далі. Тож, у колекції втілили:

тезаКласичні піджаки з барвистими підкладками, 
тезаКласичні штани й джинси в трьох довжинах, 
тезаЛонгсліви трендових силуетів і улюблені лонгсліви-сіточки, 
тезаСпідниці довжин максі й міні, 
тезаСукні, 
тезаСорочки й хвилясту блузу, 
тезаДжинсову куртку, 
тезаВзуття й аксесуари. 
Купити одяг із капсульної колекції  byMe

На одязі залишили важливі деталі: вишивки, орнаменти, частини ескізів Вадима Меллера, елементи вистав, портрет Миколи Куліша. Ми, український бренд жіночого одягу byMe, віримо, що речі — це спосіб донести важливе. І в речах з нової весняної колекції тобі вдасться це зробити. На прогулянці чи в офісі, за кавою чи в театрі — ти нестимеш сенси сміливої творчости. І ми щиро вдячні за це!