Пухнасте взуття від українського бренда: обирай своїх пухнастиків

Цінність речей – в особливості. Інколи ця особливість знайома лише власниці чи власнику речі. Інколи – помітна для всіх. Але завжди дарує відчуття особливої цінності. Ми обираємо ділитися цінностями, важливими для себе. Розповідати світу про українські традиції, знайомити з орнаментами, кольорами, символами. Показувати Україну різною, але завжди рідною. Закохувати українців і світ в українське. Та спершу кожна річ закохає в себе. Мріємо, аби речі byMe були втіхою й рушієм мрій. Лінійка пухнастих речей з весняної колекції – її особливість. Вона про м’яку весну й комфорт. Обирай пухнасте взуття для своєї весни – купити туфлі можна в розділі «Взуття».

Весняне жіноче взуття byme

 

Весняне жіноче взуття – про м’яку весну

 

Весняне жіноче взуття – це завжди комфорт. Це час, коли перше тепло вимагає взути ту улюблену пару, яку не діставала всю зиму. Тому жіноче взуття з пухнастої лінійки – саме про цей комфорт і приємне очікування.

Пухнасте взуття byMe:

Босоніжки Teddy – улюбленці цієї колекції. Вони мають відкритий мис. Підбори – 8 см, але платформа віднімає 2 см висоти. А на ремінці залишили бірку-нагадування «з а к о х у в а т и» українців і українок в українське.
Туфлі Teddy мають менші підбори – 4 см, а тому будуть зручні на щодень. У них квадратний мис і тоненькі ремінці, які можна регулювати для своєї ніжки. Купити пухнасті туфлі можна таких розмірів: 36-41.
Балетки Teddy – для них замість звичної обрали стійку й масивну підошву. Ніжкам точно буде зручно. Ці пухнастики мають знімний ремінець «з а к о х у в а т и».

Уже жіноче весняне взуття виготовлене з текстилю зовні й натуральної шкіри всередині. Аби купити взуття жіноче з пухнастої колекції, створюй замовлення на сайті. Додавай пухнасте взуття до одягу з весняної колекції – вони люблять бути поєднаними.

 

Як купити жіноче взуття з пухнастої колекції

 

Купити пухнасті туфлі баймі

Обирай свій спосіб, як купити жіноче взуття з пухнастої колекції:

Онлайн – на сайті byme.ua. Для цього переходь до розділу «Взуття жіноче». Обирай ті, що закохали. Далі розмір – і можна створювати замовлення. Залишай усі потрібні дані й чекай своїх пухнастиків.
Офлайн – у шоурумі на Хрещатику, 46. Обирай цей варіант, якщо хочеш спершу поміряти й отримати порцію весняного натхнення.
Примірявши вдома – кур’єр доставить до 5 одиниць речей і почекає, доки обиратимеш. Ця послуга доступна тільки в Києві. Обирай, аби вберегти час.
А якщо хочеш більше світлин, заходь на нашу сторінку в інстаграмі.

Пухнастики мають особливе місце у весняній колекції. Вони – аби тішити м’якістю й зробити твої образи комфортними.