Прямі штани з опущеною лінією талії – для грайливої зухвалості в образі й настрої

TM byMe – простір для твоєї й нашої творчості. Щиро радіємо, коли власниці й власники речей byMe знаходять через них свої нові вияви. А це можливо лише експериментуючи й пробуючи нове. Тому прагнемо створювати моделі з широким вибором форм, розмірів і кольорів. Аби кожен і кожна знайшли щось для себе. Тут важливо також враховувати настрій. Одна й та ж річ для різних людей асоціюватиметься з різними речами й передаватиме різні сенси. Тому головне – шукати й знаходити свої. У весняній колекції ми пропонуємо речі, що закохують в українську весну. Її настрій легкості, невимушену грайливість і впевнену жагу до життя. Віримо, що знайдеш серед цих сенсів близькі для себе.

штани з низькою посадкою Баймі

 

Прямі штани – обираємо настрої для образів

 

Штани з весняної колекції [28] – теж про вибір настрою. Глобально для стилю чи ситуативно для кожного образу. Сьогодні розповімо про штани жіночі лише однієї моделі. А ще – спробуємо дібрати образи з ними різні за настроєм.

Прямі штани:

ці штани з низькою посадкою – єдині серед усіх моделей byMe;
мають особливий елемент – імітацію білизни, яку можна відстібнути;
а ще ці штани жіночі мають бірку-нагадування позаду «з а к о х у в а т и» – аби їхня власниця розділяла з нами місію закохувати українців і світ в українське.

Пропонуємо купити класичні штани жіночі з такими речами:

Об’ємний жакет. У них зі штанами – ідеальний метч. Обирай костюм, якщо любиш цілісні й просторі образи на щодень. Спробуй їх із топом або сорочкою – будуть абсолютно різні за настроєм образи.
Короткий чорний лонгслів. Класичні штани жіночі + укорочений фактурний лонгслів створять трошки зухвалий, але витончений образ. Обирай його для сміливості.
Чорний топ. Він пасуватиме до штанів з імітацією білизни. Обирай цей образ, якщо хочеш виділити талію й додати невимушеності.
Дербі. Ми пропонуємо штани різних довжин – petite, middle, long залежно від зросту чи вподобань. Якщо обрати трішки довші, аніж за зростом, штани – вони гарно лягатимуть на взуття. Дербі пасуватимуть до цих штанів, якщо хочеш розслаблений і насичений образ.

Купити штани жіночі цієї моделі можна лише чорного кольору. Обирай, аби створювати собі настрій, якого прагнеш.

Купити штани жіночі Баймі

 

Як купити жіночі штани від byMe?

 

Бренд одягу byMe – про легкість бути собою. Нам важливо, аби ти почувалася комфортно в обраних речах. Купити жіночі штани від byMe можеш онлайн на сайті byme.ua або офлайн у нашому просторі в Києві. Заходь, аби поміряти й інші моделі штанів. Серед них – прямі класичні з високою лінією талії й м’які прямі штани з розрізами. Закохуйся в українське щиро й назавжди.