Покупка жіночих спідниць «Скрипниківка» — твій вибір берегти й відроджувати справжню українську мову

Ми, український бренд одягу byMe, от уже 8 років обираємо закохувати в українське. Наша місія залишається незмінною, а теми, яким ділимося — завжди актуальні. Для кожної колекції ми обираємо частинку української історії, культури чи мистецтва, про яку розповідаємо тобі. Ці події, персоналії чи сенси завжди особливі: часто забуті чи стерті з пам’яті. Ми ж прагнемо знайомити з ними й знайомити з українським цілий світ. 

Літні спідниці від byMe

Кожна наша колекція починається із захоплення власників бренду Аліни й Дмитра. Далі до вивчення теми береться вся команда: ми співпрацюємо з дослідниками й дослідницями, галереями й музеями. А згодом усі вивчені ідеї на одяг переносить наша дизайнерка. 

Зазвичай у колекціях ми прагнемо нагадувати, проте цього літа ми хочемо сказати про щось значно більше. Цього літа ми закликаємо не лише досліджувати, а й відроджувати справжню українську мову в колекції «Скрипниківка». Як ми втілили це в речах і чим діляться жіночі спідниці з колекції — розповідаємо далі. 

 

Літні спідниці від byMe з колекції «Скрипниківка»

 

«Скрипниківка» — це колекція літнього одягу, тож у ній ми створили різні літні спідниці. Ми, виробник одягу byMe, прагнемо закохувати, тож нам важливо, аби гарні спідниці були не лише змістовними, а і якісними й зручними. Далі ми розкажемо про сенс колекції, а згодом детальніше про кожну спідницю і її особливості: сенсові й технічні. 

Колекція «Скрипниківка» промовляє любов’ю до рідної мови. У ній ми ділимося історією забороненого правопису 1928 року, який і мав назву «скрипниківка». У правописі мовознавці зберігали справжні особливості української мови, традиційні правила й питомі риси. Совєтська влада, звичайно ж, мала інші плани. Тож правопис знищили, як і його творців. Наша колекція — це ода традиціям української мови й заклик до їх збереження. 

Купити спідницю жіночу byMe

Тепер, коли ти знаєш про сенси, розповідаємо про всі спідниці від виробника byMe з колекції «Скрипниківка». 

  • Для всіх твоїх зручних і комфортних образів у колекції є шорти-спідниця. З натуральних бавовни й льону, а також базових чорної й молочної барв річ дійсно є незамінною. А пояс спідниці ділиться незамінними сенсами: вишили цитату з твору Володимира Винниченка, написаного за «скрипниківкою». 
  • Ярусна мініспідниця точне стане улюбленицею твого літа. Білої барви, її прикрашає фіялка. Так-так, саме фіялка. Так за «скрипниківкою» пишемо назву цієї квітки. 

Яку купити красиву спідницю в колекції вирішувати тобі, а ми розкажемо далі, як це зробити. 

Як купити спідницю жіночу в byMe?

Купити спідницю жіночу ми, byMe бренд одягу з сенсами, пропонуємо онлайн — на byme.ua чи в інстаграмі бренду. А також запрошуємо тебе на примірку. У нашому шоурумі тебе чекає ярусна спідниця й спідниця-шорти. Купити їх вдасться в Києві за адресою Хрещатик, 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.