Показуємо справжні особливості мови і її традиції разом з футболками колекції «Скрипниківка»

Жіночі футболки — це невіддільна частина нашого гардероба. Ті базові речі, що в них завжди почуваємося комфортно, а водночас стильно й навіть по-особливому. Коли йдеться про виробника одягу byMe, то ми прагнемо не лише створити річ, описану вище, а й зробити її цінною. Такою, що полонить не лише погляд, а й серце. 

Футболки бренду byMe

Футболки бренду byMe — це комфортні, стильні, а головне наповнені змістом топи. Крізь них ми обираємо ділитися сенсами української історії, культури й мистецтва. Крізь них ми прагнемо закохувати в українське. 

 

Яку купити футболку жіночу в новій колекції «Скрипниківка»?

 

У byMe купити футболку жіночу — це обрати невіддільну частину гардероба, особливу своїми сенсами. Такою є кожна наша футболка в кожній нашій колекції. 

Нова колекція літнього одягу має назву «Скрипниківка». У ній ми, український бренд одягу byMe, ділимося історією українського правопису. А саме — забороненим правописом 1928 року, який і має назву «скрипниківка».

Стильні футболки жіночі з колекції розкривають різні аспекти цієї теми, тож пропонуємо познайомитися з ними ближче:

 

  • у колекції «Скрипниківка» створили брендові футболки жіночі молочної барви. Вони об’ємні, мають короткий рукав і спущену лінію плеча. А головне вони мають виразний і особливий принт. Придивися: на футболці зобразили обкладинки книг. Усі вони були написані за правилами «скрипниківки», за що їх автори поплатилися життям. Як і творці правопису. Тож крізь футболки від виробника byMe з колекції «Скрипниківка» ми нагадуємо, що мова має значення. Вона є нашою зброєю й нашою ідентичністю, 
  • у колекції «Скрипниківка» створили також брендові футболки жіночі чорної барви. Вони також об’ємні й створені для твого комфорту. На чорній футболці ми зобразили ілюстрацію й слово «осоння». Воно означає — місце під сонцем. Так говорили українці, аж поки совєтська влада не знищила слово. А ілюстрацією значення слова став знімок залитих сонцем Карпат. Ось, про що ще в колекції «Скрипниківка» розкажуть футболки жіночі. Купити їх — це обрати берегти й відроджувати справжню українську мову. 

Усі футболки мають у складі 95% бавовни й 5% еластану. Завдяки цьому вони приємні до тіла, якісні й надовго стануть частиною твого гардероба. А ще — надовго залишать із тобою сенси традиційної української мови. 

Твоя улюблена футболка оверсайз: як купити й чому byMe?

Зручна, стильна й особлива футболка оверсайз — саме так можемо описати кожну футболку з колекції «Скрипниківка». А ще маємо додати, що byMe — бренд одягу з сенсами й наші сенси не лише в змістах, а й у самих речах. Саме тому футболки створили: 

  • у широкій розмірній сітці: від XXS до XXL, 
  • з якісних і натуральних матеріалів, 
  • на українських виробництвах і українськими майстринями. 
Купити жіночу футболку з колекції «Скрипниківка»

Купити жіночу футболку з колекції «Скрипниківка», що припала до душі, зможеш на byme.ua чи в шоурумі бренду за адресою Хрещатик, 46.