Поєднуй джинси з улюбленим лонгслівом. Створюй особливі образи з byMe

Кожна колекція одягу byMe знайомить світ із частинкою української культури й історії, нашими традиціями й цінностями. Але водночас нам важливо вплітати ці звичаї в сучасний гардероб, що має бути зручний для активного життя. Тому дбаємо, аби речі були і комфортними, і наповнені важливими сенсами, якими зможеш ділитися зі світом. Нова колекція натхненна українськими орнаментами. Більшість із них – це подільські орнаменти з килимів XVIII, XIX, XX століть. Вони яскраві, насичені й детальні – ідеальні для нашого літа. Аби природно додавати такі виразні речі до щоденних образів, створюємо й базові речі. Стильні джинси – одні з таких. Вони стануть основою для змістовно наповнених і насичених літніх образів. Аби подивитися всі моделі й купити джинси жіночі, переходь до розділу «Джинси». А далі – розповімо про них детально.

купити жіночі джинси byMe

 

Жіночі джинси byMe – аби закохатися в комфорт

 

Жіночі джинси byMe – про комфорт на щодень. Це та річ, яку носимо довго й часто, а тому вона точно має бути зручною й безпечною. Мріємо, аби брендові джинси жіночі закохувати в якість і сенси українського одягу.

Джинси для жінок byMe:

виконані зі 100% бавовни – перед пошиттям тканину тричі перуть із пом’якшувачем, аби тобі було зручно впродовж дня;
деякі моделі мають розрізи, аби врізноманітнити образи – купити джинси з розрізами можна онлайн і офлайн;
а деякі – бірки з орнаментами, важливими для української культури, аби ділитися нею зі світом;
усі джинси мають 3 довжини для кожного розміру – їх обирай за своїм зростом або просто за вподобанням.

Далі ділимося, із чим джинси купити, аби зібрати вдалий образ:

  1. З особливими лонгслівами. Це лонгсліви, на яких зобразили улюблені місця – Говерлу й Санжійку. Говерла – наше місце сили й натхнення. А Санжійка – про найщиріші літні морські спогади. Вони виконані з напівпрозорої м’якої сіточки, яка контрастно пасуватиме до цупкої тканини джинсів. Доповнюй образ зручними білими кедами й пухнастою мінісумкою.
  2. З бавовняним топом і улюбленою вишитою сорочкою. Усі сорочки – яскраво-літні й з виразними орнаментами. Для вечірньої прогулянки обирай молочні або чорні босоніжки з орнаментом жінки. А для активного літнього дня – дідусеві босоніжки з технологією м’якої устілки.
  3. З літніми блузами й мюлі. Це варіант для вишуканого образу чи просто особливого настрою. Блузи легкі й невагомі – кожна особлива кроєм і деталями. А мюлі-сітка, вельветові або відкриті мюлі доповнять виразний образ.
замовити джинси Баймі

 

3 способи, як купити жіночі джинси byMe

 

Завітай до нашого простору в Києві, аби поміряти й купити жіночі джинси, що закохали. Приходь на Хрещатик, 46, аби знайомитися з новинками й забирати вподобані речі. Або ж замовити джинси можна одразу тут – на byme.ua. Для цього обирай розмір і довжину джинсів, створюй замовлення й чекай пакуночок з речами.