Піджаки byMe – свобода в рухах і думках

Свобода – це внутрішня впевненість діяти так, як відчуваєш. Це можливість дізнаватися себе постійно, помічати зміни й сприймати себе оновленою чи оновленим. Свобода існує всередині. Та є й те, що може посилити це відчуття або ж навпаки – применшити. Незручність сковує. Тоді ми втрачаємо відчуття свободи в діях і думках, адже сфокусовані на тому, що заважає. Одяг може псувати настрій, а може – підносити його настільки, що закохуєшся в себе по-новому. byMe – це речі, що закохують. Щиро прагнемо, аби кожна власниця й кожен власник вибраної речі відчували себе вільно. Об’ємні жакети byMe – аби відчути свободу бути собою. Аби рухатися впевнено й думати натхненно – свобода звільняє. Якщо хочеш подивитися моделі й купити жакет жіночий, переходь до розділу «Піджаки».

Купити жіночий піджак byMe

 

Про що жакет жіночий від byMe?

 

byMe – виробник одягу, покликаний закохувати українців в українське. Та спершу ти закохаєшся у своє відчуття від вибраної речі. Важливо, аби ця річ дарувала відчуття свободи в рухах і думках – аби нічого не сковувало зовні й усередині. Жакет жіночий – наша спроба подарувати те відчуття свободи, яке б зберігалося впродовж дня й надихало на завтра.

Піджак жіночий від byMe:

Вільного крою – об’ємний і прямий, не сковує рухів. Спробуй поєднати жакет із мініспідницею й легким весняним лонгслівом – буде легкий, але насичений образ.
Має два виразні ґудзики й кишеньки – аби деталі створювали настрій. Піджак byMe – щоб довершувати образи.
На рукаві знайдеш бірку-нагадування «з а к о х у в а т и», а ззаду – секретний шеврон.

Жіночі піджаки пропонуємо чорного й сірого кольорів, аби було легко створювати і повсякденні, й особливі образи. Аби жіночі піджаки купити, обирай розмір на сайті чи приходь міряти до шоуруму.

Купити жіночий піджак: онлайн і офлайн

Купити жіночий піджак можна онлайн або офлайн – обирай, що ближче й зручніше:

Онлайн на сайті byme.ua. Тут усе просто – обирай потрібну річ, її розмір і колір. Далі створюй замовлення за підказками на екрані.
Онлайн в інстаграмі. Там можеш знайти більше фото й написати нам у директ, якщо маєш запитання – проконсультуємо й оформимо замовлення.
Офлайн у шоурумі. Заходь на Хрещатик, 46, аби поміряти й купити піджак жіночий. Допоможемо дібрати розмір чи створити цілісний образ.
Офлайн у себе вдома. Для цього замовляй кур’єром потрібні речі – він зачекає, доки поміряєш, і забере ті, що не підійшли. Ця послуга працює тільки в Києві.
купити жакет жіночий від Баймі

Закохуватимемо в українське разом!