Особливі лонгсліви з сенсами від byMe – обирай свій

Лонгслів жіночий – річ з якої вдасться створити будь-який образ. А отже це важлива частина гардероба. Базовий лонгслів жіночий пасуватиме на щодень чи для важливої події в стильні комбінації, лонгслів з принтами додасть поєднанням настрою, а об’ємний лонгслів подарує затишок. Купити лонгслів жіночий – це обрати річ, що тішитиме завжди.

Базові лонгсліви від byMe

 

Базові лонгсліви від byMe: орнаменти й сенси

 

Цієї осені в byMe створили різні базові лонгсліви. Нейтральні кольори й стильний крій роблять жіночі лонгсліви byMe вдалим вибором для будь-якого стилю, а особливі деталі – цінною річчю в гардеробі. Одяг byMe – це речі, що мають значення. Їх створюємо, аби закохувати не лише в якість і зручність, а й в українські сенси. Ми віримо: крізь добре втілену річ зможемо донести важливе. Лонгсліви жіночі поєднали в собі комфорт і цінні сенси, а отже, як і все в бренді, утілюють його головну мету. Прагнемо, аби рішення придбати лонгслів стало рішенням закохувати в українське. Нині обирай жіночий лонгслів у одній із двох актуальних колекцій:

квіточкаУ колекції «Глек» ділимося сенсами косівської мальованої кераміки. Так хочемо розповісти про культурну спадщину нашого народу більше, зберегти історію й традиції, що їх вкладали митці й мисткині в косівський розпис. На лонгслівах вишили різні форми косівських глечиків. Об’ємний лонгслів у смужку прикрашає калач, а лонгслів із блискавкою – косівський дзбан. Барв – те, чим також особливий лонгслів. Купити річ брунатної барви – ділитися кольорами косівського розпису. Його творили в тріаді барв: брунатній, жовтій і зеленій. Збирай усі глечик на лонгсліві в сітку – на ньому побачиш дзбан, баньку, калач і плесканець. А ще в колекції обирай затишний лонгслів з начосом. На ньому залишили бірку з вишитим оленем – орнаментом із виробу косівської мисткині Надії Вербівської.
квіточкаУ колекції «Довбуш» ділимося історією боротьби. Створена в співпраці з фільмом «Довбуш» та Всі.Свої, вона розповідає історію лідера опришків Олекси Довбуша. Лонгсліви в ній, як і все в колекції, покликані нагадати: боротьба триває. Сьогодні, як і 300 років тому, боремося за гідність чи забуття. Лонгслів-сіточка з цитатами з фільму, аби ділитися потужними сенсами. Лонгслів зі зброєю опришків, аби надихати на боротьбу. Лонгслів з кириличною літерою «у», аби відроджувати історію. Об’ємний лонгслів із барткою Олекси Довбуша, аби став оберегом.

TM byMe – речі, цінні значенням.

 

Чому варто купити лонгслів byMe?

 

купити лонгслів byMe

Далі розкажемо, чому варто купити лонгслів від byMe. Кожен із них створили якісним і стильним. Лонгсліви-сіточки додадуть настрою, а теплі й об’ємні лонгсліви потішать зручністю й затишком. До того ж, усі лонгсліви – про сенси, що закохують тебе і світ. Придбати лонгслів зможеш онлайн – на byme.ua. Тут із радістю допоможемо підібрати річ чи розмір. Запрошуємо тебе до шоуруму byMe за адресою Хрещатик 46. Тут чекаємо тебе на примірку щодня з 11:00 до 20:00.