Орнамент коника з підризника XVIII ст. на шортах byMe

Закохувати в орнаменти – наше свідоме й щире бажання. Ми заглибилися у вивчення української орнаментики й прагнемо поділитися цим зі світом. У весняній колекції ми знайомили з орнаментами Волині з книги про орнаментику Олени Пчілки. А для літньої колекції обрали орнаменти подільських килимів – вони барвисті, насичені й детальні, а тому пасують до нашого літа. Але в колекції є й інші орнаменти, які повторюємо на різних речах, аби потім їх поєднувати й увиразнювати сенси. Серед них – і орнамент коника, який залишаємо на всіх шортах. Переходь до розділу «Шорти», аби подивитися всі моделі й замовити шорти свого розміру й кольору. Виробник одягу byMe – місце, де можеш бути собою й відкривати українське по-новому. Приєднуйся, аби закохувати світ в українське разом із нами.

шорти купити жіночі байМі

 

Трикотажні шорти жіночі: особливості й деталі

 

Трикотажні шорти жіночі з літньої колекції закохують у барви й сенси. Їх створили ніжних і насичених кольорів, аби кожна обрала колір свого літа. Це жіночі шорти з орнаментами – спереду на бірці вишитий фрагмент орнаменту з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту. Коник – поширений за часів козацтва орнамент. Тоді козаки мали міцний емоційний зв’язок зі своїм конем-другом. Існували вірування, що кінь може напророчити майбутнє своєму козаку, та й загалом їх цінували як помічників у бою. Цей орнамент повторюємо на різних речах з колекції, аби деталі створювали цілісність образів. Так шорти трикотажні можна поєднати з кроп-топами, які мають такий же орнамент коника, з джинсовими куртками.

Чим особливі шорти літні жіночі byMe?

вони виконані з 30% льону й 70% бавовни, аби було комфортно в спекотні й активні літні дні;
пасують кольорами й тканиною до вишитих сорочок: вони теж є кремового, блакитного, чорного, рожевого й рудого кольорів;
мають помірну резинку, яка не перетискатиме шкіру й не залишатиме слідів.

Шорти жіночі купити можна й інших моделей: зручні й просторі бермуди або джинсові й м’які шорти. Усі мають бірку з коником і закохують в українські орнаменти.

шорти жіночі купити  byMe

 

Як купити шорти жіночі в byMe?

 

Купити шорти жіночі можна онлайн або офлайн – обирай свій варіант:

Онлайн – на сайті byme.ua. Це наш онлайн-магазин, де зібрали всі доступні речі з актуальних колекцій. На сторінці кожного товару знайдеш більше світлин, доступні розміри, довжини й кольори. Якщо твого розміру ще немає, замовляй наперед. А за очікування бажаної речі ми додамо знижку -5% до твоєї особистої.
Офлайн – у шоурумі в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 знайдеш наш простір з новинками колекцій, які можна поміряти й обрати свої. Заходь створювати літні образи або просто за сонячним настроєм.

TM byMe – про щирість і свідомий вибір українського. Щиро радіємо, коли розділяєш із нами цінності й ділишся ними зі світом.