Оновлені жакети byMe – поєднуй зі штанами й спідницями

Жіночі жакети byMe – твій вибір для будь-якого образу. Зручні та стильні, вони покликані стати чудовим доповненням твого гардероба. Обирай жіночий жакет byMe на щодень чи для особливої події. Поєднуй з улюбленими штанами й спідницями. Або ж допасовуй до романтичних образів із сукнями й блузами. Зверни увагу на деталі: особливі орнаменти, символи й шеврони. Жіночі жакети, як і все у бренді byMe, покликані закохувати у важливе. Тож шукай сенси, що відгукуватимуться, моделі, що пасуватимуть. Жакет жіночий byMe – створений для твоїх ідей. 

купити жіночий піджак бай мі

 

Жіночі жакети byMe: особливості та поєднання 

 

Український бренд byMe – місце твого вибору. Ми прагнемо, аби кожна змогла знайти себе в наших ідеях і могла створити свої особливі образи. Саме тому створюємо речі різних моделей і кольорів, ідей і сенсів. Жіночі жакети byMe – інструмент твого натхнення. Тож обирай: 

квіточкакольори, що пасуватимуть;
квіточкасенси, що закохуватимуть;
квіточкамоделі, що підкреслюватимуть;
квіточкапоєднання, що відгукуватимуться. 

Далі розкажемо про оновлені моделі жіночих жакетів byMe. Барви, що їх обрали. Сенси, що їх заклали. Поєднання, що їх пропонуємо створити. Тож у новій осінній колекції знайдеш такі моделі жіночих жакетів: 

  1. Жакет жіночий в клітинку – наше важливе поєднання. Об’ємний жакет створений з віскози й акрилу, тож буде дарувати комфорт і тепло в прохолодні дні. Поєднання кольорів – синього та жовтого – має своє особливе значення. Жакет є частиною колекції «Закохувати в косівську кераміку». У ньому вирішили розповісти про барви. Косівські майстри й майстрині використовували в розписах тріаду кольорів: брунатний, жовтий і зелений. Трохи рідше додавали синій. Проте за часів радянської влади колір заборонили: у поєднанні з жовтим вони творили національні мотиви. Окрім того, ззаду знайдеш шеврон. На ньому вишили орнаменти із дзбана Петра Кошака. Поєднуй жакет із речами синього кольору. Ділися цінним в одязі від byMe. 
  2. Жакет чорний жіночий – наше класичне поєднання. Обирай об’ємний жакет й допасовуй його до будь-яких речей. Поєднуй з улюбленими штанами, джинсами, джинсовими спідницями чи спідницями плісе. Додавай до образів романтичні туфлі, зручні мюлі чи стильні дербі. Придивися: ззаду також знайдеш особливий шеврон. Знаходь важливе в деталях в одязі від byMe. 
  3. Сірий жакет – наше базове поєднання. Обирай жакет вільного крою для образів на щодень чи для особливої події. У ньому втілили нашу найзаповітнішу мрію – закохувати в українське. Щиро раді, що ти транслюєш це разом із нами. Шукай бірку «з а к о х у в а т и» на рукаві жакета. Закохуй у близьке і рідне в одязі від byMe. 

піджак чорний жіночий  BYME

 

Жіночі жакети: як купити?

 

Оновлені жакети від byMe – цінне доповнення твоїх образів. Купити жіночий жакет зможеш онлайн: на byme.ua або в наших соцмережах. Тут знайдеш цікаві варіанти образів і поєднань. А ще зможеш більше дізнатися про особливі сенси. Жіночий жакет купити зможеш у нашому шоурумі. Чекаємо тебе щодня за адресою Хрещатик 46.