Оновлені штани byMe – закохуй у легкість

Штани жіночі від byMe – створені закохувати в легкість. А ще – у зручність, кольори й особливі сенси. Виконані з легких і приємних тканин, різних кольорів і моделей, з особливими орнаментами й символами, жіночі штани від byMe покликані стати твоїм вибором на щодень чи для особливої події. У них ми поєднали зручність і цінності, аби ти могла закохувати в українське, обираючи класичні штани жіночі. Жіночі штани – невіддільна частина гардероба. Саме тому прагнемо, аби закохуючи світ у важливі сенси, ти – закохувалася в легкість. 

купити брюки жіночі byMe

 

Класичні штани жіночі: особливості та барви 

 

Одяг українського бренду byMe – про комфорт і сенси. Нова осіння колекція натхненна косівською мальованою керамікою, яка є важливою культурною спадщиною нашого народу. На речі з неї ми перенесли елементи розпису, а також основні види глечиків, що їх створювали косівські майстри. У ній представлені класичні штани жіночі, у яких поєднали легкість і цінності, аби кожна могла знайти свою річ до душі. Класичні штани жіночі від byMe створені з легкої приємної тканини, яка буде комфортною як у теплі вересневі дні, так і у прохолодні листопадові вечори. Штани прямого крою зможеш скомбінувати з різними варіантами верху й низу, а ще вони пасуватимуть до різних настроїв: грайливого, серйозного, ділового чи радісного. Жіночі штани виконані двох кольорів: синього й сірого. 

квіточкаСиній – особливий колір. Він був одним з основних кольорів у розписі косівської кераміки, проте в радянські часи потрапив під заборону. Адже у поєднанні з жовтим нагадував про національні мотиви. Тільки зараз косівські майстри змогли повернутися до використання синіх барв. Саме тому в нашій новій колекції ми прагнемо висловити протест проти утисків української культури й повернутися до знищених традицій. 
квіточкаСірий – базовий колір. Класичні штани жіночі сірого кольору зможеш поєднати з будь-чим. Обирай сірі барви, аби мати невіддільну частину гардероба, з якою зможеш створити образ як на щодень, так і для особливої зустрічі чи важливої події. 

Штани жіночі byMe покликані закохувати у близьке і рідне. На поясі ми вишили дзбан, плесканку й калач – глечики, що їх розписували майстри косівської мальованої кераміки. byMe бренд одягу – місце твоїх відчуттів. Тож обирай:

квіточкаколір, що пасуватиме,
квіточкасенси, що відгукуватимуться, 
квіточкалегкість, що закохуватиме. 
купити штани жіночі byme

 

Які штани жіночі купити в byMe?

 

Купити штани жіночі в byMe – це знайти річ, створену саме для тебе. Жіночі штани виконані з легких тканин, мають гарну посадку й цінні дрібниці, як от можливість регулювати застібку на талії. Обирай розмір від XXS до XXl. Штани жіночіbyMe представлені у трьох довжинах: 

  1. petite, 
  2. middle, 
  3. long. 

Обирай довжину, що підійде саме тобі. Штани жіночі купити вдасться в шоурумі або ж онлайн – на byme.ua. Тут знайдеш усі актуальні моделі, розмірну сітку й довжини. Купити жіночі штани зможеш, оформивши замовлення на сайті, або в соцмережах.