Оновлені моделі кардиганів byMe – створені дарувати затишок восени

Осінь – це час барв, затишку й прохолоди. Осінь – це час речей, що зігріватимуть. Кардигани byMe покликані стати невіддільною частиною твого осіннього гардероба. Вони будуть дарувати тепло й огортати затишком. А ще жіночий кардиган стане стильним доповненням будь-якого образу. Як і все в бренді, жіночі кофти-кардигани створені закохувати. Вони цінні не лише тканиною чи моделлю, а й сенсами, що втілили в них. 

купити кардиган від byMe

 

Про що розкажуть осінні кардигани жіночі?

 

Осінні кардигани жіночі розкажуть про особливе. Їх створили в колекції «Закохувати в косівську кераміку». Жіночі теплі кардигани з неї знайомлять світ із виробами українських майстрів і майстринь. Косівська мальована кераміка зберігає в собі історію, життя й побут Гуцульщини. Усе це втілено в малюнках на глечиках, вазах і кахлях. Косівська кераміка відома у світі: вона є частиною нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Прагнемо, аби більше про неї знали й в Україні. Бренд одягу byMe – це свідомий вибір досліджувати, зберігати й поширювати українське. Далі розкажемо більше про трикотажні кардигани з нової колекції:

квіточкаКольори. У byMe зможеш купити жіночі кардигани трьох кольорів: чорного, бежевого й синього. Кожен з них обрали не випадково. Чорний – базовий колір для твоїх осінніх поєднань. З ним створюй образи для будь-якого настрою. Бежевий – колір глечика щойно з печі. Обирай його – твори власні розписи. Синій – колір відродження. Саме його радянська влада заборонила використовувати в малюнках на косівській кераміці. Тож додали його в колекцію на знак протесту й сили. 
квіточкаҐудзики. Короткий кардиган особливий не лише кольорами, а й ґудзиками. На них залишили гравіювання. Це традиційні косівські глечики. Обирай кардигани жіночі, купити які зможеш у колекції «Закохувати в косівську кераміку», – дізнавайся, який глечик обере тебе: дзбан, калач, банька чи плесканець. 
квіточкаДеталі. Кардигани створили зі стрічками. Так зможеш творити власні цікаві варіанти, як його носити. Стрічки зав’язуй у бантик чи навколо шиї. Або ж – залишай висіти попереду. У ™ byMe тішимо деталями. 

Кардигани byMe створені закохують в українське. Про це нагадує особлива бірка на рукаві. На ній вишили слово-місію бренду «з а к о х у в а т и». Щасливі, що ти поділяєш нашу мету. 

 

Чому варто купити кардиган від byMe?

 

Кардигани byMe

Далі розкажемо, які переваги мають жіночі трикотажні кардигани. Купити їх – твій вибір закохувати: 

квіточкау стильні поєднання кольорів, 
квіточкау цінності в деталях, 
квіточкау стильні ідеї зав’язування стрічок, 
квіточкау затишні осінні образи. 

Кардиган завжди зможеш цікаво стилізувати: 

  1. одягай його як самостійний елемент образу, 
  2. додавай як другий шар, 
  3. вдягай на лонгслів чи футболку. 

Кардигани купити зможеш:

квіточкаонлайн на сайті чи в соціальних мережах. Тут знайдеш усі актуальні розміри й моделі. Речі отримуй у відділеннях і поштоматах Нової пошти. 
квіточкау нашому шоурумі за адресою Хрещатик 46. Тут завжди чекаємо тебе на примірку. Працюємо щодня з 11:00 до 20:00.