Одяг, що промовляє традиціями: кардигани з українськими орнаментами від byM

Сила – в усвідомленні. Бути свідомими свого минулого надважливо. Важливо відкривати для себе світ наших предків і актуалізувати їхні цінності – трансформувати все до вимог сучасності. Орнаменти – один зі способів прослідкувати, що думали наші предки, що цінували й за що боролися. В орнаментах – любов матері й турбота про природу, цікавість до світу й веселість, що переповнює. Кожен орнамент створений за покликом, а не за вимогою. Кожен цінний своєю щирістю. Ми цінуємо можливість відкривати світ орнаментів для себе й усього світу. Мріємо, аби українки й українці знайомилися з традиціями зі щирої цікавості й обирали те, що закохує. Тому кардигани жіночі з колекції [28] мають важливі для української культури орнаменти – подивитися всі й купити кардигани жіночі можна на сайті й у шоурумі.

Купити кардиган жіночий byMe

 

Жіночі кардигани byMe – орнаменти, що закохують

 

Жіночі кардигани з орнаментами – наші улюблені. У них – цінність, закладена в деталі. Деталі довершують образ. Це дрібниці, які наповнюють річ сенсами. Кардигани від виробника byMe – це деталі, що говорять за тебе.

Кардиган для жінок byMe:

В’язаний кардиган – він об’ємний, укорочений, із широкими рукавами й виразними ґудзиками. На планці знайдеш орнаменти, взяті з українських традиційних сорочок і предметів побуту українців. Серед них є шеврони – незамкнені трикутники. Трикутник кутом уверх означає жіноче начало, а кутом униз – чоловіче. А в кутках побачиш маленькі квадрати – вони символізують досконалість і гармонію. Купити кардиган з цими орнаментами можна коричневого, молочного й ніжного рожевого кольорів.
Кардиган, що прилягає до тіла – він м’який, еластичний і має комірець. Його особливість – ґудзики. Саме на них знайдеш українські орнаменти. На ґудзиках вигравіюваний ромб із крапкою всередині – це символ засіяного поля. Для наших предків він означає добробут і родючість. А ще на ґудзиках знайдеш слово «закохувати», аби пам’ятати про місію закохувати в українське. Цей кардиган жіночий купити можна таких кольорів: кавовий, чорний, глибокий зелений і блакитний.

Кардигани від виробника byMe

Обидва кардигани пасуватимуть і як повноцінна річ – застібнутими, і разом із топом чи бралетом. Шукай свої поєднання й ділися зі світом важливими цінностями. Бренд одягу byMe – місце, де речі мають значення.

 

Кардиган купити: шоурум чи сайт?

 

Кардиган купити можна онлайн і офлайн. Обирай те, що зручно тобі.

У шоурумі. Купити кардиган жіночий можна в нашому просторі в Києві – на Хрещатику, 46. Завітай знайомитися з новими колекціями чи забрати заброньовані речі – обіцяємо ділитися весняним настроєм.
На сайті byme.ua – переходь до розділу «Кардигани» й обирай потрібний розмір і колір. А ми відправимо пакуночок із твоїх новим улюбленцем.

byMe – аби закохуватися й закохувати в українське щиро і назавжди.